Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

YÜRÜME ENGELLİ YUSUF CİHAN, AZMİ İLE AĞLATTI

  • İstanbul Gündemi
  • 03.12.2020 - 15:29

Büyüyünce polis olmanın hayalini kuran ve polislere olan hayranlığı ile bilinen fiziksel engelli minik Yusuf Cihan, İstanbul Otizmle Yaşamak ve Farkındalık Derneği’nin girişimleri ile Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü‘nden gelen polis memurları ile buluştu.

İstanbul Otizmle Yaşamak ve Farkındalık Derneği, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında yürüme engelli Yusuf Cihan’ı hayran olduğu polis abileriyle buluşturdu. Polis üniforması giyen Yusuf Cihan, polis memurlarına bir gün mutlaka yürüyeceğinin ve büyüyünce polis olacağının sözünü verirken duygu dolu anlar yaşandı. Bu etkinlik ile mutluluğu yüzünden okunan Yusuf Cihan, yürüme azminin pekiştiğini söyledi. Yusuf, hayranlık duyduğu polislere için “özel harekat şarkısını” seslendirdi.

“EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİK”

İstanbul Otizmle Yaşamak ve Farkındalık Derneği Başkanı Demet Küçükgündüz, “Bizler Yusuf Cihan ve onun gibi tüm engelli  bireylerin hayatlarına dokunmayı, hayallerini gerçekleştirmeyi amaç edinerek faaliyetlerimizi bu yolda sürdürmeye devam etmekteyiz. Her zaman yanlarında olmaya gayret göstermekle birlikte, tüm engellerin sevgi ve ilgiyle aşılacağına yürekten inanıyoruz. En büyük engel sevgisizliktir” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.