Dolar 32,4946
%0.26
Euro 34,5786
%0.24
Altın 2.476,680
%-0.26
Bist-100 9.545,00
%-1.39

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Yok artık! Panik atak dendi tümör çıktı!

  • İstanbul Gündemi
  • 03.11.2021 - 06:30

Melek Gençel kendisine doğru teşhisin konulmasının ardından 2 gün ameliyat masasına yattı.  Vücudundaki tümör, yapışık bulunduğu kalp kapağına zarar vermeden açılan 5 santimlik kesiden çıkartılarak temizlendi. Milyonda bir görüldüğü belirtilen bu ameliyatla Türk hekimleri adını bir kez daha duyurdu.  

FELÇ KALABİLİRDİ

 İstanbul Mecidiyeköy’de ikamet etmekte olan 40 yaşındaki Melek Gençel, çarpıntı, nefes darlığı, yorgunluk şikayetleri ile hastaneye gitti. Doktorlar kendisine ilk gizli şeker ardından panik atak teşhisi koydu Bunun üzerine çok ağır psikiyatrik ilaçları kullanmaya başlayan Gençel’in şikayetleri dinmedi. Ardından kendisine kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Barış Çaylak tarafından eko yapıldı ve nadir görülen aort kapağının üzerinde tümör(fibroblastoma) olduğu belirlendi. Çaynak tarafından hemen ameliyata alınan Melek Gençel için tümörün beyne sıçrayıp felç kalma riski vardı.

NEYSE Kİ ZARAR GÖRMEDİ

 Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı olan Prof. Dr. Barış Çaynak tarafından Melek Gençel’in ameliyatı başarılı şekilde tamamlandı. Göğüs kafesi açılmadan 5-6 santimlik kesiyle tümör temizlenirken kalbe zarar verilmedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.