Dolar 32,5740
%0.1
Euro 34,9757
%0.42
Altın 2.419,780
%-0.14
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

YENİ BİNASINA KAVUŞAN BAKIRKÖYSPOR ÇOK İDDİALI GELİYOR

  • İstanbul Gündemi
  • 28.01.2021 - 09:55

22 yıl profesyonel liglerde mücadele ettikten sonra, uzun bir süre amatör liglerde mücadele eden ve 13 yıl sonra Ö. Emre Erzurumluoğlu’nun başkanlığında Bal Ligi’ne yükselen, hiçbir kurum ve kuruluşun desteğini almadan tamamen şahsi ilişkiler ve Bakırköyspor sevdalılarının desteği ile bugünlere gelen Bakırköyspor, yeni kulüp binasında Bakırköylüleri misafir ediyor. 

Kartaltepe Mahallesi, Filiz Sokak’ta bulunan üç katlı tarihi bir binaya taşınan ve pandemi nedeniyle açılış töreni yapamadıklarını söyleyen Bakırköyspor Kulübü Başkanı Emre Erzurumluoğlu, mesai saatleri içinde açık olan kulüplerine tüm Bakırköylüler’i davet etti. 

“BUGÜNLERE ADIM ADIM GELDİK”

Futbol ve basketbol başta olmak üzere çeşitli branşlarda hizmet veren Bakırköyspor Kulübü Başkanı Emre Erzurumluoğlu, 2019 Nisan ayında ‘Bakırköyspor’u eski günlerine döndüreceğim’ diyerek yola çıktığını belirtip, yaptıkları çalışmalarla adım adım başarıya ulaşmaya çalıştıklarının altını çizdi. 

Yıkılan Spor Vakfı‘nın ardından devam eden mahkeme süreci ile birlikte uzun bir süre yersiz kalan Bakırköy Spor kulübüne Vakıf alanına açılan sanatçılar ve spor Kompleksi‘nde iki odalı bir alan verilmişti. Sonrasında yapılan tadilat gerekçesiyle Bakırköy Spor Kulübü kullanımındaki odalar boşaltılmış, tadilatın ne zaman biteceği konusunda ise herhangi bir bilgi verilmemişti. 

“BAKIRKÖY SEVDALILARINA TEŞEKKÜR EDERİM”

Geçtiğimiz yıl yaşanan bu olayların ardından Bakırköyspor sevdalılarının desteği ile yeni binasına taşınan Bakırköyspor Kulübü, eski başarılı günlerine dönmeyi hedefleyerek üst üste yaşadıkları olayların şokuna rağmen yakaladıkları başarıyla Bakırköylüler’in büyük beğenisini toplarken, Kulüp Başkanı Emre Erzurumluoğlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana desteğini bizden esirgemeyen değerli Bakırköy sevdalılarına, kulübümüze katkı sağlayan sponsorlarımıza, giydiği formanın hakkını sonuna kadar veren futbolcularımıza, hocalarıma ve yönetim kurulu arkadaşıma teşekkür ederim. Hep birlikte inandık, hep beraber başardık” dedi. 

Pandemi nedeniyle ertelenen amatör lig müsabakalarının yeniden başlaması için federasyonun alacağı kararı beklediklerini belirten Erzurumluoğlu, bu süreçte boş durmadıklarını, kurumsallaşma adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “BAL Ligi’ne çıkmıştık ve inşallah bu dönemde şampiyon olursak profesyonel lige merhaba diyeceğiz” ifadeleriyle, tüm Bakırköylüler’e kulüplerine sahip çıkma çağrısında bulundu.

SELVİ SARITAÇ - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.