Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

YAVUZ SELİM TUNCER, MECLİSTE İMAMOĞLU’NA YÜKLENDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 21.11.2020 - 12:23

Ümraniye Belediyesi’nin vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda 3 adet Cami ve Cemevi, fuar ve sergi alanı ve 350 araçlık otopark ve park yapımı işini devam ederken İBB tarafından engellendiği iddia edildi. İBB meclisinin bütçe görüşmelerini yaptığı ikinci birleşiminde konuşan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB meclis üyesi Yavuz Selim Tuncer, İBB yönetiminin belediyenin resmi araçlarına toplamda 4 milyon 889 bin TL ceza kestiğini söyledi.

 

“KAMU YARARINA YAPILAN İŞE CEZA”

 

Toplantıda konuşan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB meclis üyesi Yavuz Selim Tuncer, 'Ümraniye ilçe sınırlarımız içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarda, 3 adet cami inşaatı 1 adet Cemevi ile alakalı tadilat, fuar ve sergi alanı ve Ümraniye Belediyesi‘nin ön tarafında bulunan alanda 350 araçlık otopark ve park yapımı işini sürdürüyoruz. Bu noktada buradan çıkan malzemeleri, Ümraniyemizin Hekimbaşı bölgesinde, Ümraniye Belediyesi‘nin rezerv alanı olarak kullanmış olduğumuz depolama alanlarına döküyoruz. İBB kamu yararına yapılan bu işlemlerden dolayı, belediyemize ait araçlara toplamda 4 milyon 889 bin TL ceza kesilmiştir. Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım, Genel Sekreteriniz Orhan Demir Bey ile yaptığı görüşmede, bunun yanlış olduğunu ifade etmiş ve buna müdahale edeceği ifade etmiştir. Ama ona rağmen yapılan bu ikili görüşmeden sonrada cezalar yazılmaya devam edilmiştir' dedi.

 

“NE TANTAVİ‘DE, NE DE KÜÇÜKSU’DA SU BASKINI OLMADI”

 

İBB tarafından bölgelerine asılan pankartlarda da algı operasyonu yapıldığını iddia eden Y. Selim Tuncer, 'Ümraniye‘de ‘Tantavi alt geçitlerinde artık su baskınlarına son‘, ‘Küçüksu Caddesinde sel baskınlarına son’ yazılmış” diyerek, bunların tamamen algı oluşturmak için yapıldığını ifade ederek, ne Tantavi‘de ne de Küçüksu‘da da bir su baskını olmadığını söyledi.

 

SELVİ SARITAÇ - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.