Dolar 32,5761
%0.28
Euro 34,9512
%-0.06
Altın 2.444,780
%0.35
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Weltew Home Arnavutköy Şubesine Görkemli Açılış

  • İstanbul Gündemi
  • 09.11.2021 - 23:08

Yüksek kalite, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla kısa sürede geniş kitlelere ulaşan Weltew Home Arnavutköy şubesi yoğun bir katılımla görkemli şekilde hizmete açıldı.

Açılış programına; Mağaza Sahibi Bisar Öncü, Yurtiçi Satış Müdürü Akın Can, sanatçı Özge Ulusoy, Mağaza İşletmecisi Yunus Öncü, Weltew Home Arnavutköy Şubesi Mağaza Müdürü Şahin Güler ile siyasi parti temsilcileri, STK’lar, dernekler, vakıflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BİSAR ÖNCÜ: ‘ARNAVUTKÖY’ÜMÜZ İÇİN ÇEŞİTLİLİK, İSTİHDAM, KALİTEDE BİRLEŞTİK’

Mustafa Kemal Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan Weltew Home mağazasının açılış kurdelesini tüm misafirlerle birlikte kesen Mağaza Sahibi Bisar Öncü, yeni mağazanın Arnavutköy’e hayırlar getirmesini temenni ederek şöyle konuştu: “Weltew Home mağazamızın bugün açılışını yapacağız. Sizlerde bu mutlu günümüzde Arnavutköy’ümüz için hem çeşitlilik, hem istihdam ve hem de kaliteli ürünler için herkesi mağazamıza bekliyoruz.  Bu güzel açılışla mağazamızın Arnavutköy’ümüze hayırlar getirmesini temenni ediyorum”

AKIN CAN: ‘VATANDAŞLARIMIZIN BEĞENİLERİ BİZLERİN ÇIKTIĞI BU YOLDA EN ÖNEMLİ KATKI OLACAK’

Bisar Öncü’den sonra konuşan Weltew Home Yurtiçi Satış Müdürü Akın Can ise Weltew Home mağazasının 1996 yılında ilk açıldığı yerin Bursa’nın İnegöl ilçesi olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: “Bugün arkamda görmüş olduğunuz 110’uncu mağazamızla beraber ülkemizin birçok coğrafyasında hizmet eden bir marka olduk. Dünya genelinde ise 78 mağaza ile tüm mobilyalarımızı dünyaya tanıtmaya devam ediyoruz. Tabi bu tanıtımda en önemli şey sizlerin beğenileri. Weltew Home mağazamızda; yatak odası, yemek odası, genç odası gibi birçok ürüne ulaşabileceksiniz ve sizlerin beğenileri bizlerin çıktığı bu yolda en önemli katkı olacak”

ÖZGE ULUSOY: ‘WELTEW HOME’LA 2 SENE ÖNCE YOLA ÇIKTIK, AİLE OLDUK’

Açılış törenine katılan Weltew Home’un reklam yüzü olan sanatçı Özge Ulusoy ise yaklaşık 2 sene önce Weltew Home ile çalışmaya başladıklarını söyledi. Özge Ulusoy; “Weltew Home ile beraber 2 sene önce yola çıktık ve onlarla bir aile olduk. Dolayısıyla da sizlerle de aile olduk. Aslında ilk reklamı çektiğimiz günden itibaren sizlerle konuşmak için çok heyecanlıydım. Ancak araya pandemi girdi, o da nazarlık olsun. Şimdi bütün bayilerimizde sizlerle buluştuğumuz için çok mutluyuz, çok keyifli geçiyor. Sizlerin bu güzel ilgisi için de çok teşekkür ederim. Bu mağazanın açılışını yapmak da bana nasip oldu. Hayırlı uğurlu olsun.”

YUNUS ÖNCÜ: ‘HAFTASONU BÜYÜK İNDİRİMLERİMİZ OLACAK’

Özge Ulusoy’un ardından konuşan Mağaza İşletmecisi Yunus Öncü ise açılışa özel 6-7 Kasım tarihleri arasında indirim günleri olacağını müjdesini vererek şunları söyledi: “Gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Sanatçımız Özge Ulusoy, dernek başkanlarımız ve siyasi parti temsilcilerimiz katıldı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Hafta sonuna özel kampanyamız var, 6-7 Kasım arasında ilk etapta yüzde 40 ilave olarak da yüzde 15 indirimimiz var şuanda. Misafirlerimizin, eş-dostumuzun ve Arnavutköy halkımızı mağazamıza davet ediyoruz”

Arnavutköylü’lere ve tüm İstanbullu’lara 6 Kasım 2021 günü hizmet vermeye başlayan Weltew Home mağazasında alışveriş imkânı için Fatih Caddesi, No 55-57- Arnavutköy/İstanbul adresinden ulaşabilirsiniz.

Tuğçe Huy - İstanbul Gündemi  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.