Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

VOLKAN BEŞİROĞLU: ‘BU MİLLETİN NE ATATÜRK’LE PROBLEMİ VAR, NE ABDÜLHAMİT’LE’

  • İstanbul Gündemi
  • 11.04.2021 - 16:59

Beşiroğlu; ‘Bu devlet çalışmakta hizmet etmekte. Bizim de faydamız olsun demezler. Tüm emperyalistlerin ekmeğine yağ sürecek bir bildiri ile gece yarısı karşımıza çıkarlar’ diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

‘ARTIK GÖRMEK GEREKİR’

“Türk devletini ne zannettiniz? Devlet tarihi ile yüzleşmiş, ordusu dünyanın dört bir yanında Türk‘ün talihini değiştirmek için mücadele göstermekte. Ekonomik Sarmalın içinden çıkmak için boğazın beyleri ile mücadele ederken ‘yaptırım gelecek’ diye korkan muhalefet ile de mücadele etmektedir. Artık görmek gerekir, vicdanlı gözlerin Türk‘ün talihini değiştirme gayretini bilmesi gerekir. Türk Tarihi, yurtlarıyla şahsi dertleri ile uğraşanların gömülü olduğu birçok şahsi grubu içinde barındırmıştır. Kimi gün Atatürk büstleri yakılıp, yıkılıp Türk Milleti’nin içine fitne salarlar. Kimi gün devşirilmiş sözde cemaatlerle insanın Akli melekelerini kaybettirirler”

‘BU ÜLKENİN NE CAMİ’SİYLE PROBLEMİ VAR, NE DE CEMEVİ’YLE’

Konuşmasının devamında ülkemizin coğrafi konumu nedeniyle; ‘doğu da yaşayanları kışkırtıp fitne ateşi sarmaya çalışırlar’ diyen Beşiroğlu, şöyle devam etti: “Kimi zaman da sözleşme artıkları ile milletimizin ayarı ile oynanır. Artık görmek gerekir, bu milletin ne Atatürk ile problemi var, ne de Abdülhamit’le.  Bu milletin ne cami’siyle problemi var, ne de Cemevi’yle.  Bu milletin ne başörtülü ile problemi var, ne de başı açıkla. Bu milletin ne batısıyla-doğrusuyla problemler güneyi-kuzeyiyle. Artık uyanmak gerekir. Biz birbirimizle didişirken adamlar içimize kadar girdiler. Bırakın değer tüccarlığını, bırakın fitne ateşine odun taşımayı. Bırakın boş çekişmeleri, doğru tektir! O doğru, Türk Devleti’nin talihinin kaderinin değişmekte olduğudur. O doğru, Türk Devleti Sultanı Alparslan‘ın yaptığı Anadolu Ateşini Fatih Sultan Mehmet‘in İstanbul burçlarına diktiği üç Hilal‘i,  Atatürk‘ün İzmir‘de Yunan‘ı denize nasıl döktüğünü, tüm birimleri ile beraber dünyaya gösterme çabasıdır”  

‘AKLINIZ DEVLETİN YAPTIKLARINI KAVRAMADA OLSUN’

Cümlesinin sonunda ‘aklınız devletin yaptıklarında olsun’ diyen MHP Meclis Üyesi Volkan Beşiroğlu: “Satılık köşesiz köşe yazarlarının TV ekranlarına abone olmuş bazı devşirilmiş borazancıları başkalarının aklı ile cümle Kur‘an yazarları atın bir köşeye, aklınız devletin yaptıklarını kavramada olsun. Gözünüz Yıldız‘da Hilal‘in birleştiği gökyüzünde olsun. Aklınız tarihinizde kulağınız devletimizde olsun. Türk‘ün Türk‘ten başka dostu olmadığını atalarımız yıllar önce söylemiş. Türk Dünyası Turan devletleriyle toplantılar yapıyor. Kabuklar kırılıyor, ayaklarımız süzülüyor, büyüklerimiz affediyor. Bırakın bize dayatılan paçavraları, kadının çocuğun hakkı inancımızda bellidir. Efendimiz kadının hakkını 1400 yıl evvel teslim etmiş. Türk‘ün Töresi kadın hakkı ile yaşamış ve yaşatılmış. Bırakın birbirimize düşmemizi isteyenleri elinizin tersiyle dayatanları itin! Türk devleti Oğuz Kaan‘ın duasında, Devleti Peygamberimizin Müzesi‘nde, Sultan Alparslan‘ın emanetinde, Fatih‘in boğazında, Atatürk‘ün ideallerindedir. Biz bir oldukça onlar çıldıracak, biz horonda halayda diz vururken onlar delirecek. Şehit kanı ile sulanan bayrağımızı el üstünde tuttukça, onlar çürüyecek. Biz semahta da Cem‘de de zikirde de el ele oldukça onlar terk edecek. Büyük Türk Milleti bizler genciyle yaşlısıyla erkeğe kadınıyla Trabzonlusuyla, Bingöllüsüyle, Karslısıyla Halk oldukça bizi kimse yıkamaz” diyerek konuşmasını noktaladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.