Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÜNLÜ ŞİRKETLERİN KAPILARI YILDIZ İŞLETME KULÜBÜ İLE SANAL ORTAMDA AÇILIYOR

  • İstanbul Gündemi
  • 15.12.2020 - 15:58

Muhasebeden finansa, dış ticaretten satışa kadar her sektörden işletmenin tüm verilerini merkezi şekilde yöneten Logo Yazılım, 10 Aralık Perşembe günü katılımcılara yildizik.org sitesi üzerinden sanal ortamda ofislerini tanıttı.

Ofis gezisinin yanında uzaktan çalışma kültürü hakkında öğrencileri iş hayatında bir adım öne taşıyacak detaylardan da bahsedildi. Etkinliğin sonunda sunum ve şirket hakkında “Kahoot!” yarışması oynatarak öğrencilerin ilgisini üst seviyeye taşıyan firma gezisi Proje Liderleri Buket Akgür ve Eren Berke’nin teşekkür konuşması ile son buldu.

Sporun ve faydalarını sürdürülebilir şekilde erişilebilir kılan Decathlon, 11 Aralık Cuma günü sanal olarak kapılarını Yıldız İşletme Kulübü’ne açtı. Decathlon’un kuruluş tarihinden bu yana gelişimini, insanlara sağladığı kolaylıkları ve işe alımda ne gibi kriterleri göz önünde bulundurduğu anlatıldığı sanal tur keyif dolu geçti.

SIRADAKİ ADRES: KPMG

Yıldız İşletme Kulübü Ayaküstü Kariyer etkinliği kapsamında ilk dönemin son durağı KPMG! 18 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikte; denetim, vergi ve danışmanlık alanlarında kariyer olanakları sunan, çok uluslu profesyonel hizmetler ağı olan KPMG firmasının sanal olarak uzaktan çalışma kültürüne tanıklık edilecek ve kariyerine yön vermek isteyen üniversite öğrencilerine yol gösterici sunumlar yapılacak. Katılım için başvurular Yıldız İşletme Kulübü web sitesi olan yildizik.org üzerinden yapılacak. Son başvuru tarihi ise 16 Aralık Çarşamba.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.