Dolar 32,5863
%0.34
Euro 34,7861
%0.16
Altın 2.509,270
%1
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÜMRANİYE’YE MUHTEŞEM BİR SPOR TESİSİ DAHA

  • İstanbul Gündemi
  • 11.09.2020 - 18:19

Paralimpik Milli Yüzücümüz ve aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor yüzücüsü olan ve 2015’te 50 metre sırtüstünde dünya üçüncüsü olarak madalya kazanarak göğsümüzü kabartan Beytullah Eroğlu’nun adı artık bir spor kompleksiyle yaşayacak.

 

Ümraniye’de daha önce projesi açıklanan ve kısa sürede inşaat aşamasına geçilen tesis dün hizmete açıldı. Bir adet yarı olimpik yüzme havuzu ile altı adet basketbol sahasını bünyesinde bulunduran çok amaçlı spor tesisi Topağacı Mahallesi’nde bulunuyor.

 

‘BUNUN MEYVELERİNİ TOPLAMALIYIZ’

 

Açılış töreninde konuşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, söz verdikleri projeleri en kısa sürede hayata geçirdiklerini belirtip, “Göreve geldiğimizden beri daha yaşanabilir bir Ümraniye için neler yapabiliriz, arkadaşlarım ile birlikte bunun için çalışıyoruz. Çok şükür halkımız için projeler üretip bunları bir bir hizmete açıyoruz. Bugün burada Topağacı Mahallemizde açılışını yaptığımız Beytullah Eroğlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun Ümraniyemiz için özellikle de gençlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ben Sayın Spor Bakanımız’ı bir nimet olarak görüyorum. Bize üç tane yüzme havuzu sözü vermişti. Biz de hızlı bir şekilde projelerimizi başlatmıştık. Gördüğünüz gibi çok kısa bir sürede bu havuzların ilkini hizmete açıyoruz. Bu havuzlardan ilçemize ve ülkemize profesyonel sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bunları yapmak yetmiyor. Mutlaka bunların meyvelerini almamız lazım. Beytullah kardeşim gibi Türk bayrağını göndere çekmemiz lazım. Verdiği hizmetlerden dolayı Sayın Bakanıma çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun” şeklinde konuştu.

 

‘NİCE ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRECEĞİZ’

 

Başkan Yıldırım’ın ardından bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hedeflerinin Beytullah Eroğlu gibi pek çok şampiyon sporcu yetiştirmek olduğunu söyledi. Kasapoğlu, “Dünyanın en güzel şehri İstanbul’dayız. İstanbul’un güzel ilçelerinden biri Ümraniye’deyiz. Bizi böyle güzel bir nedenle bir araya getiren rabbime hamd ediyor sizlere hoş geldiniz diyorum.

Türkiye pek çok engele ve oyuna rağmen yoluna devam ediyor. Yorulmadan gayretle devam edecek. Ekonomi, sağlık ve birçok alanda olduğumuz gibi sporda da zirve iddiamız var. İnşallah hem bugünün hem yarının şampiyonlarını Beytullah kardeşim gibi göğsümüzü kabartacak, bu şanlı bayrağı dalgalandıracak şampiyonları yetiştireceğiz. Ben bu vesile ile aramızda bulunan Beytullah Eroğlu kardeşimize bize yaşattığı heyecan ve gurur için kendisini tebrik ediyorum. İnşallah buralardan yeni Beytullahlar yetiştireceğiz. Beytullah Eroğlu Spor Kompleksimiz hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.