Dolar 32,4853
%0.33
Euro 34,8091
%0.64
Altın 2.418,360
%1.6
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ümraniye'nin İYİ Gençliği'nden Kızılay'a kan bağışı

  • İstanbul Gündemi
  • 22.08.2021 - 19:38

İYİ Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın kan bağışı etkinliğine İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, Meclis Üyesi Murat Daşdemir, Gençlik Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Selami Hartomacıoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Yağız Şahin, ilçe başkan yardımcıları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Türk Kızılay’ına gerçekleşen kan bağışının ardından konuşan Başkan Yüksel Karaçam, ‘‘Unutmayalım ki; her damla kan başka birine can demek. Yapılacak her kan bağışı bir hayat kurtarıyor. İnancımıza göre de bir canı kurtaran tüm canlıları kurtarmış demektir. Kan bağışına katkı sağlayan başta İYİ Partililer olmak üzere tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Yapılan kan bağışıyla bir hayatın kurtarılacağını bilmek bizlere büyük bir mutluluk veriyor. Tüm vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyorum.’’ diye konuştu.

Bu arada kan bağışı etkinliği gerçekleştiren İYİ Partililerin bulunduğu standa CHP Ümraniye İlçe Başkanı Mustafa Ercan Özer de konuk oldu. Bir süre İYİ Parti İlçe Başkanı Yüksel Karaçam ile sohbet eden Özer, kan bağışının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.