Dolar 32,3859
%0.21
Euro 35,0259
%-0.11
Altın 2.324,450
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÜMRANİYE’DE NEFES KESEN MAÇLAR

  • İstanbul Gündemi
  • 29.10.2020 - 12:03

Ümraniye’de bu yıl ilk kez düzenlenen 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası, Santral Etkinlik Alanı’nda hafta sonu gerçekleştirildi. 193 sporcunun 52 takım şeklinde katıldığı turnuvada düzenlenen maçlar, nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Genç Erkekler ve Büyük Erkekler kategorilerinde üçer sporcudan oluşan takımların yaptığı karşılaşmaları Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ve çok sayıda vatandaş izledi. Müsabakalar Türkiye Basketbol Federasyonu’nda görevli hakemler tarafından yönetildi.

 

Gün boyunca süren mücadelelerin ardından büyük erkekler kategorisinde birinciliği Bro Gangsta, ikinciliği Hudt, üçüncülüğü ise Esenkent Lakers takımı kazanırken, genç erkekler kategorisinde Balıkçı İrfan birinci, Los Angeles Sultanbeyli ikinci, Uğur Mentalıty takımı ise üçüncü oldu. Turnuvada başarı elden eden finalistlere Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu kupaları ve ödüllerini verdi.

 

Turnuvaya katılan sporcuları kutlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Biz Ümraniye Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve il müdürlüğümüz olarak bu tür sportif yarışmaları artık Ümraniye’de daha fazla yapacağız. Spor mutlaka gençlerimizin yapması gereken en önemli işlerden bir tanesi. Spor, sanat, eğitim ve öğrenim çok önemli. Koronavirüs salgınından önce Ümraniye Belediyemizin spor tesislerinde 22 bin gence sporda dokunduk. Spora yönelik çalışmalarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.