Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerine Sınav Eğitim Kurumları'nda yüzde 30 indirim

  • İstanbul Gündemi
  • 17.06.2021 - 16:24

Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyeleri ve yakınlarına Ümraniye Sınav Kurs Merkezi ve Ümraniye Sınav Anadolu Lisesi kayıtlarında yüzde 30 oranında indirim uygulanmasını sağlayan protokol, Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Özdil ve Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Şenel tarafından imzalandı.

İmza töreninden sonra konuşan Başkan Mehmet Özdil, göreve geldiğinden beri esnafların faydalanması birçok protokole imza attıklarını belirtti. Özdil, ‘‘Esnaflarımıza hizmet etmenin sevincini ve gururunu yaşıyorum. Protokol anlaşmalarının bir yenisi Sınav Eğitim Kurumları ile yaptık. Bu protokolle odamıza üye esnafımız ve yakınları kayıtlarda yüzde 30 indirim hakkı kazanacak.’’ dedi.

BELGE GETİREN ESNAFA YÜZDE 30 İNDİRİM

Ümraniye’de eğitim seviyesini çıtasını yükseltmek ve esnafa katkı sağlamak amacında olduklarını dile getiren Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Şenel, Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan alınan belge ile kurumlarına kayıt olan esnaf ve yakınlarına 17 Haziran itibariyle yüzde 30 indirim yapılacağını açıkladı.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.