Dolar 32,4883
%0.13
Euro 34,8228
%0.29
Altın 2.489,920
%1.12
Bist-100 9.535,00
%0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ümraniye Belediyesi’nde ‘sosyal denge’ye büyük zam

  • İstanbul Gündemi
  • 21.12.2021 - 17:57

Aynı işi yapanlar arasındaki ücret dengesini sağlamak, emeğin karşılığının verilmesini temin etmek için Ümraniye Belediyesi, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. İmzalanan sözleşmeye göre Ümraniye Belediyesi’nde memur ve sözleşmeli memurların ücretleri 850 TL’den 2.152 TL’ye çıkarılmış oldu. 

İmza töreninde ilk konuşmayı yapan Bem-Bir-Sen İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı Harun Kopuz, memurların haklarının daha iyi bir seviyeye çıkarıldığına dikkat çekerek, maddi ve manevi olarak her zaman çalışanının yanında olan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür ediyorum” dedi.

YILDIRIM: ‘‘HER ZAMAN ÇALIŞANIN VE MEMURUN HAKKINI VERECEĞİZ’’

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ise yaptığı konuşmada, “Sözleşme sayesinde emekçilerimizin ekonomik şartlarına bir nebze de olsa katkıda bulunmak için, alın terinin karşılığını verebilmek adına 850 TL olan sosyal denge ücretini 2.152 TL’ye çıkarttık. Sizler için çok mutluyum. Her zaman çalışanın ve memurun hakkını vereceğiz, vermeye de devam edeceğiz. Sözleşmemizin emekçi kardeşlerime, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan İsmet Yıldırım ve Bem-Bir-Sen İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı Harun Kopuz “Sosyal Denge Sözleşmesi”ni imzaladı.

Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen imza törenine belediye başkan yardımcıları, sendika temsilcileri, memur ve sözleşmeli memurlar da katıldı.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.