Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

TUZLA’DA YENİ DOĞUM YAPAN ANNELERE ‘HOŞ GELDİN BEBEK’ SETİ

  • İstanbul Gündemi
  • 13.01.2021 - 16:52

Belediye ekipleri, 0-3 ay arası bebek sahibi olan aileleri evlerinde ziyaret ederek ‘Hoş geldin Bebek’ seti hediye ediyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatıyla hayata geçirilen ‘Hoş geldin Bebek’ projesi kapsamında dünyaya gelen bebekleri, güzel bir sürprizle karşılıyor. Bu kapsamda belediye ekipleri, 2021 yılının ilk günü doğan bebekler için hazırlanan, içerisinde ıslak mendil, bebek bezi, pudra gibi malzemelerin olduğu seti annelere hediye etti. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere uyularak yapılan ziyaretlerin ardından aileler memnuniyetlerini dile getirdi.

“SOKAKLARIMIZ KAHKAHALARINLA ÇINLASIN DİYE ŞEHRİMİZİ GÜZELLEŞTİRİYORUZ”

0-3 ay arası bebekler için hazırlanan çantanın içinde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın mektubu da yer aldı. Başkan Yazıcı, “Işığınla, bereketinle, masumiyetinle aramıza hoş geldin bebek. Anne babanın heyecanlı bekleyişinin nihayetinde artık sende bizimlesin. Gelişinle güzelleştirdiğin, masumiyetinle süslediğin ve umutla tutunduğun hayatı birlikte paylaşacağımız şehrimizde, bizde senin için huzur ve mutluluk içinde hazırlanacağın bir gelecek için çalışıyoruz. Neşe içinde koşup, sokaklarımız kahkahalarınla çınlasın diye şehrimizi senin için güzelleştiriyoruz. Biz seninleyiz. Eğitiminde, sağlığında, sosyal yaşamında, var olduğu bütün alanlarda senin yanındayız. İyi bizimlesin. Büyük Tuzla ailemize hoş geldin” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.