Dolar 32,3279
%0.24
Euro 35,0469
%-0.21
Altın 2.282,880
%0.23
Bist-100 8,98
%2.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

TUZLA’DA VEFA DESTEK EKİPLERİ, TAM KAPANMA VE BAYRAMDA DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLDU

  • İstanbul Gündemi
  • 17.05.2021 - 15:50

Tuzla Belediyesi Zabıta Ekipleri, Koronavirüs testi pozitif çıkan ve karantinada olduğu için ihtiyaçlarını karşılayamayanların alışverişlerini gerçekleştiriyor. 

Koronavirüs salgınının ülkemizde görüldüğü 2020 yılının Mart ayından itibaren 7 gün 24 saat ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Vefa Destek Ekipleri, tam kapanma dönemi ve Ramazan ayında da çalışmalarını sürdürdü. Tuzla Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından Koronavirüs testi pozitif çıkan ve evlerinde karantinada bulunan vatandaşların, ekmek, meyve, sebze, gıda ürünleri ve ilaç gibi ihtiyaçları karşılandı. Yapılan alışverişler, testi pozitif çıkan vatandaşlar ile temas edilmeden teslim edidi. Tuzla Belediyesi Zabıta Memuru Yalçın Şener,” Vatandaşımıza gittiğimiz zaman bize; ‘ Kimse gelmeyecek zannediyoruz. Kendi akrabalarımız bile bize malzeme getirmiyor’ diyenler var. Çok mutlu oluyorlar” dedi. 

“VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Tuzla Belediyesi Zabıta Memuru Yalçın Şener, ”Vatandaşlarımız Vefa Destek Ekibimize ulaşıyorlar. Orada temel ihtiyaçları için talepte bulunuyorlar. Biz de vatandaşlarımızın isteklerini yerini getirmeye çalışıyoruz. Ekmek olsun, meyve olsun, ağrı kesici istiyorlar. Elimizden geldiği kadar, Vefa Destek Ekibi olarak vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını aldığımız zaman, vatandaşımız ile irtibata geçiyoruz ve adreslerine geldiğimizi söylüyoruz. Kapısına ya da uygun bir yere bırakarak ayrılıyoruz. Bu şekilde hem koronavirüsten korunuyoruz, hem de vatandaşımıza yardımcı olmuş oluyoruz. 

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.