Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU İSTANBUL TENİS MERKEZİ AÇILDI

  • İstanbul Gündemi
  • 04.09.2020 - 17:50

Sarıyer’de, 25 bin metrekare arazi üzerine dünya standartlarına göre inşa edilen tesisin açılışı yapıldı. Teknolojik ve teknik altyapı olarak uluslararası organizasyonların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasitede olan tesiste ayrıca konforlu yaşam alanları, kafe, fitnes merkezi ve 100 araçlık otopark da bulunuyor.

 

8 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

 

Türkiye Tenis Federasyonu İstanbul Tenis Merkezi, 8 Eylül’de başlayacak olan TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul ile kapılarını açacak. Dünya sıralamasında ilk 100’ün içerisinde yer alan yıldız isimlerin yanı sıra milli gururumuz Çağla Büyükakçay da ana tabloda mücadele edecek.  

 

Açılış töreninde konuşan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş; ‘Türkiye’nin bir tenis ülkesi olabilmesi en önemli hedeflerimizden biri. Bu hedefimiz doğrultusunda sürdürdüğümüz çalışmaların bir meyvesi olan Türkiye Tenis Federasyonu İstanbul Tenis Merkezi, ülkemiz tenisi için bir milat niteliğinde. Bugün dünyanın en iyi merkezlerinden birine sahip olduğumuzu söyleyebilirim. Projemize destek vererek inancımıza ortak olan, bütün inşaatın her aşamasında takibiyle, desteğiyle bu önemli tesisi ülke sporuna kazandırmamıza vesile olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum’’ şeklinde konuştu.

 

BAKAN KASAPOĞLU: ‘EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu açılış ve hayırlı olsun konuşmasında: ‘Bu ülkenin gençlerinin spora erişiminin sağlanması bizlerin görevi. Güvenlik görevlisinden, işçisine kadar tesisin bu hale gelmesi için emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu ülkenin pırıl pırıl evlatlarına tenisi öğreteceğiz, sevdireceğiz ve yarınların şampiyonlarını buralardan yetiştireceğiz. İstanbulluların kolayca erişebileceği bir spor merkezi olarak hayırlar ve bereketler getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.