Dolar 32,5883
%0.35
Euro 34,8412
%0.31
Altın 2.499,210
%0.59
Bist-100 9.662,00
%1.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI KAMPA GİRDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 16.04.2021 - 10:20

Kumburgaz Marin Princes Otel‘de 10-11 Nisan‘da düzenlenen TDP İstanbul 1.Eğitim Kampı tamamlandı. Parti Genel Başkanı Mustafa Sarıgül‘ün açılış konuşmasını yaptığı eğitim kampına İl Yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve Genel Başkan yardımcıları Hüseyin Akgün, Aziz Murat Hatipoğlu, Soner Gökçe ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Bulut Uysal katılım sağladı. Kampta başta maske ve mesafe olmak özere koronavirüse karşı ciddi önlemler alındı.

Genel Başkan Mustafa Sarıgül‘ün açılış konuşmasının ardından ilk eğitim öğretim görevlisi Dr. İbrahim İnan‘ın, Türkiye Değişim Partisi İlkeleri üzerinden, interaktif olarak katılımcılarla etkileşim kurdu. 

İlk eğitim programından sonra verilen kısa aranın ardından, ikinci eğitim programı, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şefika Keskin eğitmenliğinde gerçekleşti. Keskin katılımcılara siyasette liderlik becerilerileri, davranış, temsil, protokol ve hiyerarşi konularında bilgi aktardı. 

“ADIMIZI DAHA SIK DUYACAKSINIZ”

İki gün süren eğitim programının ardından, bir açıklama yapan Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat 'Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Teşkilatı olarak geçen 6 ay içinde çok önemli işler yaptık” dedi. Polat konuşmasında, “Bu süre boyunca İl yönetimimizi, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Yönetimimizle çok iyi noktaya getirdik. İdeale yakın bir kadro oluşturduk. İlçelerimizde ise 20’nin üzerine çıktık. Atadığımız her ilçe başkanı, çok kıymetli, bölgesinde iddia koyabilecek vasıfta kardeşlerimizden oluşmuştur. Tabi bir yandan teşkilatlanırken, diğer yandan sahada da çok güçlü çalışmalar yapıyoruz. Mustafa Sarıgül’le çalışan kadrolar, Genel Başkanımızın dinamizmine ayak uydurmak zorundadır. Geçen hafta sonu ise Ramazan ayı öncesinde yaptığımız son ve en önemli programlardan birisi oldu. İstanbul İl Başkanlığı olarak Kumburgaz Marin Princess Otel’de iki günlük eğitim kampı gerçekleştirdik.

Bu kamp boyunca çok değerli hocalarımızdan ihtiyacımız olan eğitimleri aldık;

- Türkiye Değişim Partisi’nin temel ilkeleri ve açılımları

- Siyasette Liderlik davranışları

- Siyasette davranış kuralları temsil ve protokol ve hiyerarşi başlıklarında çok keyifli sunumlar yapıldı.

Değişim Akademisi hocalarımız Dr. İbrahim İnan ve Genel Başkan Yardımcımız Sn Şefika Keskin, bizlere çok değerli bilgiler sundular. İstanbul Teşkilatı ve tüm İl teşkilatlarımız Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün talimatlarıyla eğitim programlarına ciddi çalışmalar sunmaya başlamıştır. Elbette ki ilk ve örnek çalışma, yaptığımız bu eğitim kampıdır ve bu programla start verilmiştir. İktidara Hazırlık Merkezimiz’de yaptığımız Ar-Ge ve projelerle bundan sonra da partimizin ismini çok sık duyacaksınız. 

Destekleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim' ifadelerini kullandı.

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.