Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

TÜRK BİLİM İNSANI ÇAM KOZALAĞI İLE BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİREN ŞURUP YAPTI

  • İstanbul Gündemi
  • 02.04.2021 - 11:54

Tüm dünyada yaygın bir kullanıma sahip olan çam kozalağı, içindeki etken maddeler ile bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve üst solunum rahatsızlıklarını iyileştiriyor. Doğadaki şifayı insanlarla buluşturup topluma fayda sağlayan Karagedik’in oluşturduğu formülün sırrı küçüklüğüne, halasının yaptığı karışıma dayanıyor.

KOZALAK SAYESİNDE COVİD-19 İLE MÜCADELE EDİLEBİLİR

Bir yılı aşkın süredir dünyanın her bir köşesini etkisini alan Covid-19 ile mücadelede kozalak şifası önemli bir rol oynuyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren içeriği ile daha sağlıklı bir yaşam alternatifi sunan Pinester Pine, üst solunum rahatsızlıklarının semptomatik tedavisinde de kullanılabiliyor. İçeriğinde katkı maddesi bulunmayan şurup Tarım Gıda ve Orman Bakanlığı tarafından da ruhsatlı.

TARİHE GEÇEN BİR TÜRK KADINI

Türkiye’nin çam ormanları konusunda en verimli topraklara sahip olduğunun altını çizen Dr. Hande Karagedik, aldığı özel izinle etken maddesi zengin olan sahil çamı kozalaklarını toplayıp Pinester Pine’ı üretti. Karagedik, halasının küçükken öksürüğü iyileştirmek için yaptığı karışımı iki sene boyunca geliştirerek ortaya doğal bir mucize çıkarttı.

Işık Üniversitesi’nde yarı zamanlı olarak Mikrobiyoloji dersi veren, 2012 yılından itibaren görev aldığı bilimsel çalışmalar neticesinde SCI, SSCI, Arts and Humanities kapsamında bulunan dergilerde 5 makalesi, uluslararası diğer hakemli dergilerde 2 adet makalesi ve 13 uluslararası bildirimi bulunan Dr. Hande Karagedik, son olarak Hamata adlı şirketi kurarak girişimci kimliği ile de dikkat çekiyor.

HABER MERKEZİ - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.