Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,7807
%0.14
Altın 2.497,300
%0.52
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Tuncer: “13 liralık ibriği, İstanbullulara 65 liraya üflemişler”

  • İstanbul Gündemi
  • 12.10.2021 - 17:42

’İBB’li AK Parti Meclis Üyesi Yavuz Selim Tuncer, “Bundan sonra belediye başkanının yönettiği meclislere alışacaksınız’’ diyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yüzüne hasret kaldıklarını söyleyerek, konuşması sırasında tepki gösteren muhalefet Meclis üyelerine,” Bizi susturamayacaksınız” diyerek cevap verdi.

“TUZLA’YA KAÇAK ALANA KONUT YAPTILAR”

Öncelikle dönemin KİPTAŞ Genel Müdürü ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’la birlikte KİPTAŞ’ta görev yaptığını ve 20 yılda 80 bin konut ürettiklerini söyleyerek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, ‘Her yıl 20 bin toplamda 100 bin konut yapacağım” sözlerini hatırlatarak, bugüne kadar 140+120 konut yaptığını, Tuzla’ya yapılan konutların da kaçak alana yapıldığını söyledi.

KİPTAŞ’ta oldukları dönemde merhum Kadir Topbaş’ın İBB Başkanı olduğunu, kendisine ’140 konut yapacağız’ şeklinde bir cümle kuracakları taktirde Tokbaş’ın kendilerini tokatlayacağına da söyleyen Yavuz Selim Tuncer, “Biz binlerce temel attık, Siz Tuzla’ya temel attınız, onu da kaçak alana attınız” diyerek devam etti.

KİPTAŞ’ta olduğu dönemlerle ilgili yandaş medya üzerinden algı yaratılmaya çalışıldığını ve bununla ilgili de hesaplaşacaklarını belirten Tuncer, “Sizinle hesaplaşacağız” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olma hayali ile gezdiğini de iddia eden AK Partili Yavuz Selim Tuncer, “Deniz Baykallar, Önder Savlar varken sen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hafif kalırsın” diyerek İmamoğlu’na seslendi.

“DOĞRULARI YÜZÜNÜZE BAKA BAKA KONUŞACAĞIZ”

Yavuz Selim Tuncer, konuşmalarına oturdukları sıralardan tepki gösteren muhalefet üyelerine dönerek, “Bizi susturmayacaksınız. Doğruları yüzünüze baka baka konuşacağız” diyerek devam etti.

Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mezarlıklara ibrik asma icraatına şahit olduklarını, ibriklerinde Malatya’dan alındığını öğrendiğini, bir Malatyalı olara arkadaşlarına ibrik fiyatlarını sorduğunu da belirten ’Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB’li AK Parti Meclis Üyesi Yavuz Selim Tuncer, “İbriklerin fiyatı 13 TL ama İmamoğlu İstanbul halkına 65 liraya üflemiş bunu” diyerek konuşmasını tamamladı.

Selvi Sarıtaç / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.