Dolar 32,3651
%0.15
Euro 34,9645
%-0.29
Altın 2.325,480
%0.22
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

TDP İSTANBUL İL BAŞKANI YUSUF POLAT'TAN AÇIKLAMALAR

  • İstanbul Gündemi
  • 30.11.2020 - 15:48

 

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl ve İlçe Teşkilatları, Kadın ve Gençlik Kolları, İstanbul’ da geçtiğimiz cumartesi ve pazar günü yapılan etkinlikte; 26 ilçede, 55 ayrı noktada 40.000 adet maske dağıtımı yaptı. TDP bu etkinlik ile en çok maske dağıtan parti olarak kayıtlara geçti.

Konuyla ilgili olarak TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, halka dokunan, derdini kendi derdi olarak gören ve çözüm geliştiren bir misyonla yola çıktıklarını, “Partimiz öteden beri lideri Mustafa Sarıgül’ ün siyaset anlayışı ile bu ve bundan sonraki tüm faaliyet ve etkinliklerini devam ettirecektir. Biz #çaresivar sloganını sadece duvar yazısı olarak görmüyoruz. Gerçekten çaresi olduğunu düşünüyoruz ve vatandaşlarımıza bu anlayışla yaklaşıyoruz. Bu konuda çok samimiyiz” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ 100 BİN MASKE”

Salgın sürecinin vatandaşa büyük sıkıntılar yaşattığını söyleyen Polat, “Vatandaşlarımız bu günlerde, salgın günlerinde çok sıkıntı çekmektedir. İşini kaybedenler, evine ekmek götüremeyenler rekor düzeye gelmiştir. Salgın ve ekonomik çaresizlik arasında sıkışmıştır. Hükümet çözüm üretememekte, muhalefet öneri sunamamaktadır. Türkiye Değişim Partisi ve Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bu millete çare olacaktır. Önümüzdeki günlerde İstanbul’ da tekrar maske dağıtımı yapacağız. Bu sefer hedefimiz 100 bin adet maske dağıtmak olacaktır. Allah milletimizi bu salgından korusun. Allah başka acılar yaşatmasın. Gelecek güzel ve sağlıklı günlerde sımsıkı sarılacağız. Ama o güne kadar Maske, Mesafe ve Temizliğe lütfen dikkat edelim” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.