Dolar 32,5994
%0.38
Euro 34,7372
%0.01
Altın 2.498,100
%0.55
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ŞİŞLİ’DE ‘İNÖNÜ MAHALLE EVİ’ HİZMETE AÇILDI

  • İstanbul Gündemi
  • 21.11.2020 - 10:55

Şişli Belediyesi toplumcu belediyecilik anlayışının en önemli ayağı olan Mahalle Evleri ile Şişlili komşularına yönelik hizmetlerine bir yenisi daha ekledi.

Şişli İlçesi’nde yaşayan kadın, çocuk, genç, yaşlı, erkek, engelli, göçmen, sığınmacı, mülteci ve dezavantajlı gruplar ile birlikte topluma yönelik ihtiyaçların karşılanacağı psiko-sosyal ve sosyo-ekonomik destekler kapsamındaki programların uygulanacağı ‘İnönü Mahalle Evi’, 20 Kasım Cuma günü Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin tarafından hizmete açıldı.

 

MAHALLE EVLERİNİN SAYISI ARTACAK

 

Keskin, açılışta yaptığı konuşmada, “Şişli’nin bütün mahallelerinde birer Mahalle Evimiz olacak” şeklinde müjde verdi. Çok amaçlı olarak kurgulanan ‘İnönü Mahalle Evi’nde’;  bireylere ve topluma yönelik çalışmaların mahallenin fiziksel, demografik, kültürel ve sosyo-ekonomik yapısı gözetilerek ve her bireyin özel ihtiyaçlarını da kapsayacak şekilde gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

 

HER TÜRLÜ İHTİYACA CEVAP VERECEK ŞEKİLDE TASARLANDI

 

26 metrekaresi açık, 338 metrekaresi de kapalı olmak üzere toplam 364 metrekare büyüklüğünde bir alan üzerinde faaliyete geçen ‘İnönü Mahalle Evi’nde’; çocuk çalışmaları atölyesi, yetişkin çalışmaları atölyesi, gençlik çalışmaları atölyesi, görüşme odası, ekip odası, bilgisayar-teknoloji laboratuvarı, oyun odası, kütüphane, iş uğraş atölyeleri, açık alan, sivil toplum ofisi, yemek salonu, kış bahçesi, mutfak ve depo alanı yer alıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.