Dolar 32,5075
%0.18
Euro 34,8024
%0.23
Altın 2.486,680
%0.99
Bist-100 9.548,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ŞİŞLİ BELEDİYESİ VATANDAŞLARI SPOR YAPMAYA DAVET ETTİ

  • İstanbul Gündemi
  • 24.06.2020 - 12:27

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını, Türkiye’yi de derinden sarstı ve büyük çoğunluk evlerine kapandı. Özellikle, büyük şehirlerde hayatın hızı düştü, spor ve sosyal aktivite olanakları minimum düzeye indi. Hastalığın gidişatında yakalanan önemli başarılar sonrası temkinli de olsa, hayat eski akışına kavuşmaya başladı.

HAFTANIN 6 GÜNÜ SPOR YAPMA İMKÂNI

Şişli Belediyesi olarak evlere kapanan, spor yapma olanağı bulamayan komşularımız için yeniden nefes aldıracak, onları harekete geçirecek ve salgın sırasında alınan fazla kiloları verdirecek bir spor programı hazırlandı. Stretching, pilates ve total body’den oluşan program, hafta için her gün ve cumartesi olmak üzere haftanın 6 günü, saat 10.00 ile 14.00 arasında düzenleniyor.

BAŞKAN KESKİN: “KOMŞULARIMIZIN SAĞLIKLI BİR YAŞAM SÜRMESİNİ HEDEFLEDİK”

Pandemi sürecinde verdiği hizmetlerle Şişlilerin yanında olan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “Bu süreçte evinde vakit geçiren ve hareketsiz kalan komşularımızın spor yaparak bağışıklık sistemlerini güçlendirmelerini ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini hedefledik. Yazın gelmesiyle birlikte komşularımızın, açık havadan daha fazla istifade etmeleri adına, Maçka Demokrasi Parkı’nda onları hem hareketlendirici hem de eğlendirici spor aktivitesini hayata geçirdik.” Dedi.

ŞİŞLİ’DEKİ SPOR MERKEZLERİ DE KAPILARINI AÇTI

Bu arada Şişli Belediyesi’ne ait spor salonları da alınan önlemler ve yeni hijyen standartları eşliğinde sporseverlere kapılarını açtı. Dezenfeksiyon işlemleri de yapılan fitness salonlarında, spor aletleri ikişer metre arayla yerleştirildi. Maksimum 5 kişilik katılımın sağlandığı salonlarda dersler randevu sistemi ile gerçekleştirilmeye başlandı.

Feriköy Spor Merkezi, Fulya Spor Merkezi, Yayla Spor Merkezi, Topağacı Spor Merkezi, Halide Edip Adıvar Spor Merkezi, Mahmut Şevket Paşa Spor Merkezi hafta içi saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.