Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Şile'de eğitime kadın eli uzanıyor

  • İstanbul Gündemi
  • 21.04.2022 - 14:59

Dilara İncebacak’ın öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında bir yandan kitap toplanırken, diğer yandan da kütüphane için elverişli bir ortam oluşturuldu. Şu ana kadar 2000’ e yakın kitap toplayan İncebacak, okuldaki çocuklara motivasyon olmak amacıyla her hafta yanlarına gidip topladığı kitapları götürüyor.

“Köy okullarındaki çocukların içlerinde birçok cevher var”

Kütüphanenin tamamlanmasının ardından başlattığı sosyal sorumluluk projesine Şile’nin tüm köy okullarında devam ettireceğini söyleyen Dilara İncebacak, “İnsanların da bu konu hakkında daha duyarlı olması lazım. Ben de okumak için büyük mücadeleler verdim. Köy okullarındaki çocukların içlerinde birçok cevher var. Birçok arkadaşım da bu konu hakkında bana destek oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Kitaplar, gerçek ile hayal arasındaki köprüyü oluşturur”

“Kitap, çocuğun hayal gücünü, yaratıcılığını, sorun çözme yetilerini geliştirir” diyen İncebacak, “İyi ve kötüyü kitaplardan öğrenir. Kitaplar, gerçek ile hayal arasındaki köprüyü oluşturur. Bu güzel köprüyü sizler sayesinde en güzel şekilde oluşturulacağını düşünüyoruz. İnce düşüncesinden ve bu denli duyarlı projesi için kendisine başarılar diliyoruz. İnsanın kendi köyü ve çocukları adına böyle bir işe konulması örnek alınacak bir durum. Umuyoruz ki Şile’nin tüm köy okulları güzel kitaplara ve güzel bir kütüphaneye ulaşır” ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.