Dolar 32,5784
%0.28
Euro 34,9957
%0.07
Altın 2.456,770
%0.84
Bist-100 9.761,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Şifa Niyetine Tiyatro Atölyesi, İlköğretim Haftası’nda çocukları eğlendirdi

  • İstanbul Gündemi
  • 20.09.2021 - 17:21

Eğitmen ve Yapımcı İlyas Çağlayan yönetimindeki Şifa Niyetine Tiyatro Atölyesi ekiplerinin birbirinden eğlenceli etkinlikleriyle öğrenciler ve öğretmenler doyasıya eğlendi.

Çocukları, sevilen masal kahramanları Pamuk Prenses ve palyaço ile karşılayan Tiyatro Ekibi minik öğrencilere İlköğretim Haftası coşkusu yaşattı.

Öğrenciler için çeşitli yarışmalar ve etkinliler yapan masal kahramanları hem öğrencileri hem de öğretmenleri eğlendirdi.

ÇAĞLAYAN: ‘‘NE ZAMAN İHTİYAÇ OLURSA ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ’’

Şifa Niyetine Tiyatro Atölyesi’nin kurucusu İlyas Çağlayan yaptığı açıklamada; “Okullarından uzak kalan çocuklarımız için ilköğretim haftası vesilesi ile yanlarında olduğumuz için çok mutluyuz. Her zaman ihtiyaç duyulduğunda Bayrampaşa’mızın her bir evladının yanında olacağız dedi. ‘‘Şair baki okulu Müdür yardımcısı Pelin Yıldırım ve Okulun öğretmenlerinden Hülya Teker yaptığı açıklamada; Şifa Niyetine Tiyatro Atölyesi bugün çocuklarımıza ilköğretim haftasının önemini Sanatla anlatarak bizleri ve çocuklarımızı mutlu etmiştir. Kendilerine çok teşekkür ederiz‘‘ diye konuştu.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.