Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,7807
%0.14
Altın 2.497,300
%0.52
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

SEYİR CADDESİ YENİLENMİŞ HALİYLE HİZMETE AÇILDI

  • İstanbul Gündemi
  • 28.11.2020 - 13:36

Çalışma kapsamında kaldırım ve yol genişletilerek, 2 bin 450 metre kare alana parke döşendi. Yanı sıra 2 bin metre bordür taşı yerleştirilerek, araçlar için cep parklar yapıldı. Caddeye 100‘e yakın çınar, manolya ve sığla ağaçları dikildi. Çevreci aydınlatmalar ile de gece vakti oluşabilecek ışık kirliliği önlendi. Refüjlerle çevrelenmiş alanlarda yeşil adalar oluşturuldu.

 

Emniyet Evleri Mahallesi’nde bulunan Seyir Caddesi’nde düzenlenen açılış programına, İlçe Kaymakamı Mustafa Koç, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti Kağıthane ilçe Başkanı Serkan Cantürk ile vatandaşlar katıldı. Pandemi nedeniyle katılım ve program süresi sınırlı tutuldu.

 

“SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ”

 

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin programda yaptığı konuşmada, “Seçim öncesi verdiğimiz vaatleri bir bir yerine getiriyoruz. Bunlardan bir tanesi Tematik Caddeler projesiydi. Bu proje kapsamında çevresiyle, doğasıyla yemyeşil ağaçların da olduğu güzel caddeler yapmayı hedefledik. Bulunduğumuz cadde vatandaşlarımızın yürümekte zorluk çektiği bir yerdi. Çalışmalarımızı iki ay gibi kısa bir sürede tamamladık.  Bir caddenin öncelikle bütün alt yapı problemleri çözüyoruz. Sonrasında üst yapı çalışmalarına geçiyoruz.Geçen ay Bahçeler Caddesi‘ni tematikleştirdik. Sırada Vatan, Aslangazi ve Sakarya caddeleri var” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.