Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8098
%0.22
Altın 2.617,030
%0.24
Bist-100 9.474,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Serdar Duran müjdeyi verdi! “Marmaray cuma günü internet erişimine açılıyor”

  • İstanbul Gündemi
  • 14.10.2021 - 00:25

AK Parti MKYK Üyesi de olan Duran, CHP’nin gençler üzerinden algı yaptığını, onları sadece siyasi malzeme olarak kullandığını, AK Parti’nin İBB Meclisi’nde bile 26 genç üyenin olduğunu söyledi.

İstanbul büyükşehir Belediyesi, Ekim ayı ikinci birleşiminde konuşan AK Partili Meclis Üyesi ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Serdar Duran, cuma gününden itibaren Marmaray’ın güvenli internet erişimine açılacağını duyurdu.

Duran, Cuma gününden itibaren Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı‘nın Marmaray‘da internet hizmeti vermeye başlayacağını belirterek, 'Bundan sonra U harfi göreceğiniz her metro hattında, internet erişiminden faydalanabileceksiniz. Bu arada metrolarımızda güvenli internet için İBB yönetiminin alması gereken tedbirler var. Bu konuda bizler iktidar partisi olarak gereken her türlü desteği vereceğimizi buradan ilan ediyoruz.' dedi.

Ulaştırma Bakanlığının bazı güvenlik protokolleri belirlediğini ve protokollerin tamamlanmasının ardından U harfi olan metrolarda da internet erişiminin olacağını ifade eden Duran, son günlerde yaşanan yurt sorunu gündemi ile kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini söyledi.

AK Parti döneminde Küçükçekmece ve Bağcılar’da yaklaşık 2 bin kişilik yurt yapımına başlandığını ve yeni dönemde tek bir çivi çakılmadığını da söyleyen Duran, “İnşaatları tamamlayın, gençleri mağdur etmeyin” dedi.

AK Parti’nin üniversiteli öğrencilere sağladığı burs miktarının ve yurt sayısının dünden bu güne geldiği noktayı da anlatan Serdar Duran, ‘Barınamıyoruz’ hareketi olarak ortaya çıkan gençlerin bir çoğunun yurt sorunu olmadığının, bazılarının İstanbul’da dahi okumadığını, bir kısmının KYK’da kaldığını, bir kısmının da önceleri yurtta kalıp kaydını sildiren öğrencilerden oluştuğunun tespit edildiğini söyleyerek, “Bırakın ajansınızla algı yönetimi yapmayı da, İstanbul’un gerçek gündemine odaklanın” dedi.

Selvi Sarıtaç / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.