Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

SELÇUK ÖZDAĞ, EVİNİN ÖNÜNDE SALDIRIYA UĞRADI

  • İstanbul Gündemi
  • 15.01.2021 - 15:27

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve eski Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, cuma namazına gitmek üzerine evinden çıkarken silahlı ve sopalı beş kişinin saldırısına uğradı. Silah doğrultulan ve sopalarla dövülen Özdağ’ın sol eli ve bir parmağı kırıldı. Araçtan inmesin diye şoförüne de silah doğrultulduğunu kaydeden Özdağ, “Organize bir hareket. Şoförüm silahla çıkınca kaçtılar. İki el silah sıktı şoför. Çok kan kaybediyordum. Bunların peşinden koşacaktım. Şoför ‘hastaneye gidelim’ dedi” şeklinde konuştu. Saldırganların genç ve yüzlerinin açık olduğunu kaydeden Özdağ, “Saldırırken hiçbir şey konuşmadılar. Yalnızca biri diğerine ‘Silah çek’ diye bağırdı” dedi.

DAVUTOĞLU: “CUMHURBAŞKANI’NDAN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlenmesine ilişkin açıklama yaptı. Davutoğlu, “Türkiye’nin en tanınmış siyasetçilerinden birine, FETÖ konusunda en kapsamlı siyasetçiye saldırı olmuşsa biz buna siyasi terör deriz.

Ülkedeki olumlu olumsuz her gelişmeden sorumlu kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır. Kendisinden açık ve net açıklama bekliyoruz. Kamera kayıtları nerede? Hiçbir mazeret kabul etmiyoruz. Saldırıda piyon olarak kullananlara sesleniyoruz. Çıktığımız yoldan geri yoldan adım atacağımızı düşünüyorlarsa yanılıyorlar” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.