Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

SANCAKTEPE’DE CUMHUR İTTİFAKI’NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

  • İstanbul Gündemi
  • 12.05.2021 - 10:55

Sancaktepe’nin AK Partili Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, MHP İlçe Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu’nu makamında ziyaret eden Şeyma Döğücü ile Arzu Karaalioğlu, ülke gündemi ve ilçenin sorunları hakkında bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Arzu Karaalioğlu’na Kuran-ı Kerim hediye ederken, Başkan Karaalioğlu da Döğücü’ye Zülfikar Kılıcı hediye etti.

Sancaktepe’de AK Parti ve MHP kadrolarının el ele vererek daha kaliteli hizmet için canla başla çalıştığını ifade eden Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Tüm çalışmalarımız Sancaktepeli komşularımızın refahı ve huzurlu için. Hızla gelişen ilçemizde halkımızın talep ve istekleri doğrultusunda plan ve projelerimizi sırayla hayata geçiriyoruz. MHP İlçe Teşkilatımız da Arzu Başkanımızın önderliğinde ittifakımıza yaraşır şekilde vatandaşlarımız ile yakın temas halinde. 2023’te de aynı heyecan ve enerji ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Bu ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu da “Başkanımızın ziyaretinden onur duyduk. İlçemizde sürdürdüğümüz çalışmalar ve projelerimiz hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Her şey Sancaktepeli vatandaşlarımız için” diye konuştu.

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.