Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sancaktepe İlçe Başkanı Karaalioğlu’ndan İBB’ye Sert Tepki!

  • İstanbul Gündemi
  • 18.07.2021 - 20:46

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı tarafından 14 Temmuz  2021 akşam saatlerinde Sancaktepe İlçe sınırları içerisinde mülkü amirliklerin siyasi pankartlara izin verdiği bölgede asılan pankartın uygunsuz bir şekilde sökülerek kaldırılmasına tepki gösteren İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu:

‘PANKARTIMIZDA, TOPLUMSAL BARIŞI ARZULAYAN BİR MESAJI İFADE ETMİŞTİK’

“Pankartımız da ifade edilen mesajımız 15 Temmuz Türk siyasi hayatına ve demokrasisine kara bir leke olarak geçmiş olan hain darbe girişimine kınamak ve bu anlamda 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anmak ve gazilerimize şifa dilemek üzere Türk Milleti’nin ortak refleksini haykıran, toplumsal barışı arzulayan samimi bir mesaj ifade etmiştik” diyerek yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandu:

‘GEÇMİŞTE YALNIZCA 15 TEMMUZ DEĞİL DİĞER ÇALIŞMALARIMIZ DA SALDIRIYA UĞRADI’

“Bu samimi ve demokratik hakkımıza maalesef İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın ilgili birimlerinin kasıtlı saldırısına maruz kalmıştır. Kesilen pankartlarımız aynı gün ilçe başkanlığımız tarafından yenilenmiştir. Sancaktepe Sarıgazi merkez hudutları içerisin de sadece 15 Temmuz değil geçmiş tarihlerde de faaliyetlerimizi kapsayan pankart çalışmalarımız İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından da saldırıya uğramıştır. 

‘İBB, CUMHUR İTTİFAKI ORTAĞINA MİLİTARİST BİÇİMDE CEPHE ALMIŞ BULUNMAKTADIR’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı 16 milyonluk İstanbul nüfusunun huzur ve mutluluğu için çalışacaklarını ifade etmelerine rağmen hizmet üretmekten ziyade tamamen demokratik dışı yaklaşımlarla siyasi ve politik dışı tavırları ile Cumhur İttifakının en güçlü ortaklarından biri olan Milliyetçi Hareket Partisine karşı militarist girişimlerle cephe almış bulunmaktadır. Burada sadece konu Milliyetçi Hareket Partisinin Pankartlarını kesmek  ve toplamaktan ziyade asıl hedeflerinin güçlü ve milli refleksin izdüşümü olarak Millet iradesine teşekkül etmiş, Cumhur İttifakı’na karşı olan tavırlarıdır. 

‘İBB’YE BURADAN MESAJIMIZ, BARIŞÇIL ARGÜMANLARLA SİYASET GELİŞTİRMESİ!’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına buradan ifade etmek istediğim mesajım; Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakına karşı militarist girişimlerden ziya de Türk Milletinin ortak değerlerini merkez alarak Milli reflekslerle geliştirilmiş, tutarlı, demokrasi, barışçıl argümanlarla siyaset geliştirmelerini isteriz. Söz konusu 16 milyonluk İstanbul’un huzuru  ve refahı ise bu tür kayıt dışı girişimlerle sonuç alamayacaklarını ifade etmek isterim. 

‘BU VE BUNUN GİBİ KONULARIN HER ZAMAN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ’

Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin ifadesi ile ‘’MİLLİYETÇİLİK DEMOKRASİNİN İKİZ KARDEŞİDİR’’ sözü bizim sadece teorideki ifademiz değil pratikte de gerçeğimiz olmuştur. Son söz olarak buradan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına, siz değerli basın mensupları aracılığı ile şunu ifade etmek isterim. Milliyetçi Hareket Partisinin her hangi bir pankart ve görsel çalışmasına karşı bir tavır içerisinde olmasınlar. Şahsım ve değerli ilçe yöneticisi kardeşlerimiz ile Sancaktepe’deki ülkücüler ve Sancaktepeli hemşerilerimiz olmak üzere bu ve bunun gibi konuların her zaman takipçisi konumunda olduğumuzu ifade etmek isteriz. Bu bağlamda sözlerime son verirken bizlere zaman ayıran değerli basın mensuplarına, Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı olarak teşekkür ederiz”

Tuğçe Huy - İstanbul Gündemi 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.