Dolar 32,4774
%0.5
Euro 35,0075
%-0.16
Altın 2.328,740
%0.36
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ÇOCUKLARINA, EMAAR AKVARYUM'A GİRİŞ ÜCRETSİZ

  • İstanbul Gündemi
  • 14.01.2021 - 09:56

Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, içinde bulunduğumuz pandemi koşullarında büyük fedakârlık ve özveri ile mücadele eden sağlık çalışanlarına teşekkür etmek amacıyla, tüm sağlık personelinin çocuklarını bambaşka bir dünyaya davet ediyor.

Ocak ve Şubat ayları boyunca tüm sağlık çalışanları, personel kimliklerini göstererek çocuklarını akvaryuma ücretsiz olarak getirebiliyor. Güvenlik kuralları gereğince 14 yaş altındaki tüm ziyaretçilere en az bir ebeveynin eşlik etmesi gerekiyor. Aldığı tedbirlerle sağlıklı ve hijyenik bir ortamda misafirlerini ağırlayan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’nde, tropikal su altı canlıları başta olmak üzere; dev timsahlardan yavrularına, su samurlarından penguenlere kadar birbirinden farklı 200‘e yakın türde, 20 binin üzerinde canlı bir arada görülebiliyor.

Hem çalışanlarının hem de misafirlerinin sağlığını düşünerek en titiz şekilde tüm hijyen kurallarına uygun hizmet sunan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, hafta içi her gün 10.00 ile 20.00 saatleri arasında, maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde konuklarını ağırlıyor. Yüzde yüz temiz hava döngüsüyle çalışan ve en yeni teknolojiye sahip hava filtrelerini kullanan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, sağlık çalışanlarının çocuklarını keyifli ve güvenli bir ortamda sıra dışı bir gün geçirmeleri için bekliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.