Dolar 32,4732
%-0.04
Euro 34,7458
%-0.65
Altın 2.438,750
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

SACİT TERZİ’DEN OTOPARK İÇİN TEKLİF ÖNERGESİ

  • İstanbul Gündemi
  • 03.03.2021 - 13:53

Ümraniye Meclisi Mart ayı ilk oturumunda söz alan CHP Ümraniye Meclis Üyesi Sacit terzi, diğer parti üyelerinin Maltepe ilçesinde yaşanan çöp problemi ile ilgili eleştirilere cevap verirken, Ümraniye Devlet Hastanesi içinde yer alan ve belediye iştiraki ÜMTAŞ tarafından işletilen otoparkın ücret tarifesi ile ilgili bir düzenleme önergesi sundu. Terzi, şunları söyledi:

“İSTANBUL’A İHANET EDENLERİ SORUYORUM”

“Maltepe’deki işçi arkadaşlarımız demokratik haklarını kullanmışlardır. İki-üç günden sonra grev çözümlenmiştir. Herkes hakkını almıştır. Belki halkımız çöplerle alakalı mağdur edilmiştir fakat işçilerimiz sokakları temizleyip tertemiz halde bırakacaklardır. Ancak istifaya zorlanan büyükşehir belediye başkanlarını, Ankara’nın parsel parsel satılmasını, İstanbul’a ihanet edenleri sizlere sormak istiyorum.”

OTOPARK İÇİN ÜCRET DÜZENLENMESİ TALEBİ

“Ülkemizde bir yıldır yaşamakta olduğumuz pandemi süreci ülkemizdeki vatandaşlarımızı ekonomik, ve sağlık yönünden büyük sıkıntılara sürüklemiş ve doğal olarak da bu sıkıntılardan Ümraniye’de yaşayan vatandaşlarımız da olumsuz olarak etkilenmiş ve etkilenmeye de devam etmektedir. Bu pandemi süresi  içerisinde vatandaşlarımız her zamankinden çok daha fazla   ilçemizde  bulunan Devlet hastahanemizi gerek kendileri, gerek aileleri, gerekse akraba ve komşuları için çok sık  kullanmaya başlamışlardır. Bu ziyaretleri  sürecinde aynı gün içerisinde kısa aralıklarla kullandıkları, bazı günlerde de aynı gün içerisinde birden fazla kullandıkları, devlet hastanemizde bulunan ve işletmesini belediyemiz iştiraki olan ÜMTAŞ’ın yaptığı otopark ücretlerinden çok fazla şikayetçi olmakta ve zaman zaman da otoppark görevlileri ile tartışmalar yaşamaktadırlar. Aynı gün içerisinde kullanılan bu otopark ücretlerine baktığımızda çok kısa bir süre dahi kullanıldığında, kullanıcılardan ücret talep edilmektedir. Bu düzenlemenin tekrar gözden geçirilerek kısa süreli giriş çıkışlar için vatandaşlarımızdan ücret alınmaması için gereğinin yapılmasını ve  ilgili bu  önergemizin başkanlık makamına havalesini arz ederiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.