Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Saadet Partisi’nden Al Jazeera kanalına taziye ziyareti

  • İstanbul Gündemi
  • 13.05.2022 - 15:25

Kanalın ofisini ziyaret eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya ve Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, kanalın Türkiye ve Suriye Bölge Müdürü Abdülazim Hussian bir araya gelerek, Şirin Ebu Akile’nin vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdi.

“Şirin hanım Kudüs’ün kızıydı”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, “Yaşanan acı hadiseden dolayı taziyemizi iletmek için buradayız. Acınızı paylaşıyoruz. Basın mensubu olduğu her halinden belli olan, basın yeleği olan bir çalışanı hedef alması kastidir. Bu saldırıyı kınadık ve buraya gelerek de yanınızda olduğumuzu belirtmek istedik. Şirin hanım, İslam dünyasının kanayan yarası Filistin konusunda uzun yıllardır çalışan bir hanımefendiydi. Kudüs’ün kızı konumundaydı” diye konuştu.

“İsrail hep bir katliam peşinde”

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “İsrail’in yaptığı zulmü yıllardır tüm dünyaya duyuran Şirin hanımefendiyi İsrail hunharca katletti. Bu ilk değil, belki sonda olmayacak. Çünkü İsrail, basın mensubu olmasa da hep bir katliam içerisinde. Bu saldırıyı kınıyor, Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu ve tüm partililerimizin baş sağlığını iletiyoruz. Dünya İsrail’in şımarıklığına zulmüne sessiz kaldığı sürece Filistin’inde Mescid-i Aksa’da huzurun tesis edilmesi oldukça güç” diye konuştu.

“İsrail, Şirin hanımı öldürdüğünü itiraf etti”

Al Jazeraa Türkiye ve Suriye Bölge Müdürü Abdülazim Hussian, “Buraya gelmeniz bizim için çok anlamlı. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bizim tesellimiz dünyada oluşan baskıdan sonra İsrail, Şirin hanımı öldürdüğünü itiraf etti” dedi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.