Dolar 32,3126
%0.19
Euro 35,1391
%0.05
Altın 2.292,930
%0.68
Bist-100 9,07
%2.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

RİDEF yönetim kurulu toplantısı Sancaktepe’de yapıldı

  • İstanbul Gündemi
  • 09.10.2021 - 19:41

Konuşmasına Reis Dönerin sahibi Mehmet Mercan’a ev sahipliği için teşekkür ederek başlayan RİDEF Genel Başkanı Hasan Başça, “RİDEF’e üye derneklere ziyaret kaldığı yerden devam edecek ve tüm dernekler iki ay içerisinde ziyaret edilmesi planlanmaktadır.” dedi.

Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfı (RİDEVA) öncülüğünde ve Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) birlikteliğinde yapılacak öğrenci bursları için Burs Komisyonu verilecek bursun standartları belirleyip bilgilendirmeler RİDEVA ve RİDEF web sayfalarında yayınlandı.

2021-2024 dönemi için başkanlığa seçilen Genç RİDEF Başkanı Resul Muhterem Baltacı, tüm derneklerden gençleri Genç RİDEF’e yönlendirmelerini istedi. RİDEF Kadın Kolları Başkanı Ayşe Morgül de tüm başkanlardan yönetimdeki kadınları aktive ederek RİDEF’in derneklerle beraber yapacağı etkinliklere etkin katılım yapmasını istedi.

Birlik ve beraberliği daha da iyi tesis etmek üzere ve yardımlaşmayı artırmak için Rizeli hemşerilerin sağlık sorunlarına bir nebze katkı sunmak amacıyla Harun Kopuz başkanlığında RİDEF Sağlık Komisyonu oluşturuldu. Komisyon üyeliklerine Ali Ak, Mustafa İslamoğlu, Esma Zorer, Ahmet Albayrak ve Celalettin Mamati seçildi.

Yenikapı’da CRAFTİSTANBUL El Sanatları Fuarı’na katılım sağlayan Kuzeyin Kadınları Dayanışma Derneği (KKDD) Dernek Başkanı Yıldız Genç ve Zeynep Kolcuoğlu yönetim kurulu toplantısına katıldı. El yapımı ‘Paçika’ ve ‘Uşakopo’ isimli bez bebeklerin tanıtımını yapıp pazar gününe kadar açık olacak CRAFTİSTANBUL El Sanatları Fuarı’nda Paçika Bebek standına RİDEF yönetimi davet etti.

Toplantının sonunda RİDEF Genel Başkanı Hasan Başça, Reis Döner sahibi ve UDOFED Genel Başkanı hemşerimiz Mehmet Mercan’a RİDEF ürünü kitapları hediye etti.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.