Dolar 32,5047
%0.29
Euro 34,5959
%0.29
Altın 2.493,110
%0.4
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Revival Konserleri’nde sahne alan Ceylan Ertem Beşiktaşlıları coşturdu

  • İstanbul Gündemi
  • 06.09.2021 - 22:54

Beşiktaş Belediyesi’nin, Getir ana sponsorluğunda ve +1 katkılarıyla 28 Ağustos’ta Moğollar Grubu ile başlayan Revival Konserleri dün akşam Sanatçılar Parkı’nda Ceylan Ertem konseriyle kapanış yaptı.

Şarkıların hep birlikte söylendiği gece de müzikseverler unutulmaz bir gece yaşadı. Yoğun ilginin olduğu konserde hayranlarını şarkılarıyla eğlendiren Ceylan Ertem, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a bu akşam ve Zafer Haftası dolayısıyla düzenlenen konserler için sahneden teşekkür etti.

Konser sonrası sahneye çıkan Başkan Akpolat, halkı selamlayarak, ünlü sanatçıya muhteşem konser için teşekkür etti ve şunları söyledi. ‘’Revival Konserleri ile 6 tane konser yaptık. Bugün sevgili Ceylan Ertem ile son konserimizi gerçekleştirdik. Gerçekten şarkılar, türküler çok güzeldi bende hayranlıkla izledim sizi. Konserlerimiz bugün son buldu. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi.

Başkan Akpolat ayrıca Ceylan Ertem adına Tema Vakfı’na yapılan fidan bağışı plaketini de CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Av. Gözde Fil ile birlikte ünlü sanatçıya takdim etti.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.