Dolar 32,4662
%-0.06
Euro 34,8024
%-0.48
Altın 2.440,740
%0.19
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

OSMAN NURİ KABAKTEPE’DEN AK PARTİ NE YAPTI? DİYENLERE YANIT!

  • İstanbul Gündemi
  • 02.05.2021 - 12:34

İl Başkanı yaptığı açıklamada: “Teknolojiyle haşır neşir olan gençlerimizden istirham ediyorum. Bir yap-boz uygulaması yapsınlar. Yollar, köprüler, tüneller, millet bahçeleri, şehir hastaneleri... Bunları çıkarınca ne kalıyor geriye hep birlikte görelim. 'AK Parti ne yaptı?' diyenlere en somut anlatım bu olacaktır” diyerek konuşmasında şu noktalara dikkat çekti:

‘BU ANLAYIŞLA BİR YERE VARILMAZ’

“Bir yapboz oyunu yapalım. AK Parti’nin yaptıkları, CHP’nin yaptıkları ve AK Parti’nin yapıp CHP’nin karşı çıktıkları üç tane sütun koyalım. Bir dijital oyun yapsın gençlerimiz, AK Parti neler yapmış. CHP neler yapmış. Yerel iktidarda bulundular yıllarca genel iktidarları da oldu. Şimdi bu yapboz oyununda CHP’nin karşı çıktıkları nelerdi?

İlki 1’inci Köprü, CHP hayır yapmayın dedi. 2’nci köprü,  CHP yine yapmayın dedi ve 3’üncü köprü CHP buna da hayır dedi. Sadece pandemi döneminde 3 tane şehir hastanesi var. Bunlar yoktu, CHP bunları da yapmayın dedi, karşı çıktı. Yani memleketimizde tüm hizmetlere karşı çıkma anlayışıyla bir yere varılmaz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ - İSTANBUL GÜNDEMİ 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.