Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9730
%0
Altın 2.447,820
%0.48
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Osman Nuri Kabaktepe; ‘Bayram Kırgınlıkların Şifasıdır’

  • İstanbul Gündemi
  • 22.07.2021 - 11:34

Bu yıl Temmuz ayında gerçekleşen Kurban Bayramı’nda iyi dileklerde bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, resmi sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. “Bir bayrama daha kavuştuğumuz için şükür içindeyiz. Bu şükrü artırmak ve bayramın manasını kavramak için hepimize bazı vazifeler düşüyor” diyen Kabaktepe, hesabından şu mesajı yayımladı:

‘MUHABBETİ ÇOĞALTMAK İÇİN SELAMLAŞACAĞIZ’

“Değerli hemşehrilerim; mübarek kurban bayramınızı tebrik ediyor, bayramın milletimizle birlikte tüm İslam Alemi’ne ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bir bayrama daha kavuştuğumuz için şükür içindeyiz. Bu şükrü artırmak ve bayramın manasını kavramak için hepimize bazı vazifeler düşüyor. Ama bu vazifeler hayatın en tatlı, en güzel vazifeleri ve gerçekleştirdikçe de ne kadar mutlu hissedeceğinizi göreceğiniz vazifeler. Evvela kırgınlıklara ve küskünlüklere bir son vermek, dostluğu sürdürmek ve muhabbeti çoğaltmak için selamlaşacağız. Çünkü bayram kırgınlıkların şifası, dostlukların rahmeti demektir.

‘AYNI SOFRAYA OTURACAĞIZ, EKMEĞİMİZİ BÖLÜŞECEĞİZ’

Çevremizdeki herkesin halini, hatırını soracağız. Çünkü bayram bir dostun haliyle hallenmek, sevgi ve hoşgörü iklimini hakim kılmak demektir. Aynı sofraya oturacağız, ekmeğimizi bölüşeceğiz. Çünkü bayram paylaştıkça çoğalan rıskımızın bereketi, mutluluğumuzun rahmeti demektir. Kavgadan değil huzurdan, nefretten değil sevgiden kızgınlıklardan, kırgınlıklardan ayrılıklardan değil, anlayıştan, varıştan ve vuslattan yana bir bayram geçireceğiz. Hepinize sağlık ve afiyet içinde hayırlı bayramlar diliyorum”

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.