Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Orta saha arayan Trabzonspor'dan Mehmet Topal bombası

  • İstanbul Gündemi
  • 02.07.2021 - 20:32

Teknik Direktör Abdullah Avcı‘nın talebiyle tecrübeli oyuncu ile temasa geçildi. Fenerbahçe, Galatasaray, Valencia ve Milli Takım‘da oynadığı dönemlerde takımının en istikrarlı futbolcusu olan Topal, orta saha ve stoperde alternatif oluşturabilmesiyle Karadeniz ekibinin iştahını kabarttı. Hafta içinde bu transferin olumlu sonuçlanması bekleniyor.
Medipol Başakşehir ile geçtiğimiz sezon son senesini yaşayan tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Topal, Aykut Kocaman ve yönetim ile görüşerek takımdan ayrıldı. Yıldız oyuncunun sözleşmesi sona ermesiyle serbest konuma geçti.

TARİHE GEÇTİ
Daha önce Valencia, Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir‘de forma giyen 35 yaşındaki deneyimli futbolcunun Süper Lig‘de giydiği 3 takımda da şampiyonluk yaşayarak tarihe geçti. Topal, aynı zamanda 3 farklı Türk takımıyla Şampiyonlar Ligi‘nde de forma giyen ilk isim oldu.

ADANA DEMİR TALİP OLMUŞTU
Adı transferde birçok takımla anılan 35 yaşındaki tecrübeli orta saha Mehmet Topal‘a önce Adana Demirspor daha sonra da Altay talip olmuştu. Konuyla ilgili menajeri Batur Altıparmak henüz resmi bir teklif gelmediğini açıklamıştı.

AVCI ALTERNATİF ARIYOR
Orta sahaya alternatif olacak isimlerin peşine düşen Trabzonspor‘da Mehmet Topal ismi ön plana çıktı. Teknik Direktör Abdullah Avcı‘nın yönetime son verdiği listede Mehmet Topal‘ın ismi de yer aldı. Bordo-Mavililer, 35 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu ile temasa geçti. Topal, Trabzonspor‘da oynamaya sıcak bakıyor.

İSTİKRAR ABİDESİ
Tecrübe abidesi Mehmet Topal, Süper Lig‘de 338 maça çıktı. Bu maçlarda 20 gol atarken 22 de asist yaptı. 81 kez A Milli Futbol Takımı forması giyen Mehmet Topal‘ın güncel piyasa değeri ise 350 bin Euro.

HABER MERKEZİ / İSTANBUL GÜNDEMİ 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.