Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ORHAN KOÇ: 'CHP’NİN SİYASET ANLAYIŞI 3Ç!'

  • İstanbul Gündemi
  • 02.03.2021 - 14:52

Ümraniye Meclisi Mart Ayı Meclisi’nin ilk oturumunda gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Üyesi Orhan Koç, son günlerde Maltepe İlçesi’nde işçilerin grev yapması nedeniyle biriken çöplerden dolayı CHP yönetimini suçladı. Koç, “Neymiş; bütün engellemelere rağmen çalışıyorlarmış. Çöpleri toplamanıza kim engel oluyor? Bu ne vicdansızlık, bu ne yalan!” dedi. Orhan Koç konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“O GÜNLERİ UNUTMADIK”

““Milli Görüş” hareketinin kurucu lideri, ilim, siyaset ve dava insanı, değerli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı saygı ve rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun. 28 Şubat’ı iyi anlamak lazım. İkna odalarını, katsayısı zulmünü, kapatılan okulları mahvedilen nesilleri unutmadık. Kadınlarımızın özgürlük haklarının fütursuzca engellendiği, statülerin askıya alındığı, normal toplumun yaşamının dışına itildiği o günleri unutmadık unutmayacağız.”

“ÇÖPLERİ TOPLAMANIZA KİM ENGEL OLUYOR”

Bu arada CHP’yi ve belediyelerini tebrik ediyorum, şakır şıkır alkışlıyorum. Çünkü en iyi yaptıkları şey ülkeye ve İstanbul’a eskiyi yaşatmak oldu. Yoksa gençlerimize nasıl anlatırdık bunları. CHP’yi en iyi tarif Gerçekten 3Ç ile yapılır: ÇÖP, ÇAMUR, ÇUKUR siyasetini çok iyi yapıyorlar. 

Neymiş; tıkır tıkır çalışıyorlarmış. İstanbul‘da çöp dağları oluşuyor. İzmir‘de altyapı yok, evleri su basıyor. Ankara‘da sadece şov yapılıyor. Çöpleri halk topluyor. Belediye işçileri eylem yapıyor. CHP, Tıkır Tıkır Çalışıyoruz diyor. Gerçekten iyi slogan. Ben de bir  slogan öneriyorum: “Tıngır mıngır çalışıyoruz” diye afişleri görmek istiyoruz. İstanbulu getirdiğiniz şu halden utanın. Bakın arkadaşlar yakında çöplerinizi evinizde öğütün derlerse şaşırmayın. Neymiş; bütün engellemelere rağmen çalışıyorlarmış. Çöpleri toplamanıza kim engel oluyor? Bu ne vicdansızlık, bu ne yalan! El insaf! Bu kadar yalana kendileri bile inanmaz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.