Dolar 32,3365
%0.17
Euro 35,1442
%-0.11
Altın 2.241,090
%-0.11
Bist-100 8,73
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Orçun Şekercioğlu’ndan iyilik yolunda bir müjde daha!

  • İstanbul Gündemi
  • 10.01.2022 - 20:13

‘İnsanın İnsani Hakkı’ mottosuyla yola çıkan ve yüzlerce insanın yüzünü güldüren İFADER (İnsanı Fikir Akıncıları Derneği) Genel Başkanı Orçun Şekercioğlu yaptığı açıklamada, “Hedefimiz 6 coğrafi bölgede temsilcilik açmak” ifadelerini kullandı. Akdeniz bölge temsilciliği için yoğun girişimleri neticesinde Antalya’da sona yaklaştıklarını açıklayan Genel Başkan, “Umuyoruz ki günün sonunda her yere ulaşmış olsun” dedi.

“İyilik yolunda mesafe kat edeceğiz”

Çalışmalarla ilgili bilgileri paylaşan Başkan Orçun Şekercioğlu, “Kurucusu ve başkanı olmaktan onur duyduğum İnsani Fikir Akıncıları Derneğimizde misyon ve vizyonumuzu güncelledik. Uzun yıllardır yol arkadaşlarımla birlikte fikir ve iyilik yolunda usanmadan koşuyoruz. Yakın zamanda gönüllülerimizin ve görevlilerimizin marifeti ile inşallah her sokakta ve her mahallede iyilik yolunda mesafe kat edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“İşimiz iyilik, gücümüz sizlersiniz”

İyilik hareketini Türkiye geneline yaymayı amaçladıklarını belirten Genel Başkan, şunları söyledi: “Aynı zamanda buradan bir haberimizi daha sizlerle paylaşayım. Akdeniz bölge temsilciliğimiz için Antalya‘da ilk adımımızı son aşamaya ulaştırdık. Akdeniz‘den sonra inşallah rotamız altı coğrafi bölgede daha temsilcilik açmak olacak. Ümraniye son duraktaki adresimizden 8 yıl önce yaktığımız iyilik meşalesi, umuyoruz ki günün sonunda her yere ulaşmış olsun. Son olarak ‘İnsanın İnsani Hakkı’ diyerek çıktığımız sivil toplum kuruluşu yolunda ‘İşimiz iyilik, gücümüz sizlersiniz’ diyor, tüm gönül dostlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Haber Merkezi-İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.