Dolar 32,5269
%0.24
Euro 34,7479
%0.08
Altın 2.493,430
%1.26
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

NENEHATUN MAHALLESİ YENİ MEYDANINA KAVUŞTU

  • İstanbul Gündemi
  • 17.05.2021 - 17:24

Arnavutköy Belediyesi tarafından yıllarca kültür merkezi olarak kullanılan Nenehatun Mahallesi’ndeki alan, yerini büyük bir meydana bıraktı. Pandemi döneminde aralıksız çalışmaların yapıldığı Nenehatun Meydanı, hızlı bir şekilde tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

İlçeye birçok meydan kazandıran Arnavutköy Belediyesi son olarak Nenehatun Meydanı’nını tamamlayarak vatandaşların kullanımına açtı. Çardaktepe Merkez Camii’ni de içine alan meydan, içinde bulunan kütüphanenin de tamamlanmasıyla, her yaş grubuna hizmet verecek.

Arnavutköy Belediyesi tarafından 5 bin 600 m² alan içerisinde yapılan çalışma kapsamında modern meydan düzenlemesinin içerisinde çocuk parkı, basketbol sahası ve amfi de bulunuyor. Cami ve şadırvan ile dinlenme alanı ve peyzaj alanlarını kapsayacak şekilde tamamlan modern meydan, Mehmet Akif İnan Kütüphanesi’nin de açılmasıyla yaşayan bir alana dönecek.

Daha önce de Cumhuriyet Meydanı, Taşoluk Camii Meydanı, Sazlıbosna, Yassıören, Yeşilbayır, Çilingir, Boyalık, Durusu, Balaban meydanlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda meydan, Arnavutköy Belediyesi tarafından yapılarak vatandaşların hizmetine sunulmuştu.

TUĞÇE HUY - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.