Dolar 32,5761
%0.28
Euro 34,9512
%-0.06
Altın 2.444,780
%0.35
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Mutlu Furtana; ‘Temiz Siyasetin Artık Vatandaşla Buluşması Lazım’

  • İstanbul Gündemi
  • 16.11.2021 - 18:57

İlçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı programda ilçe başkanlığının çalışmaları hakkında bilgi alan Furtana, il başkanlığının gelecek dönemde 2023 hedeflerine dair yapacakları çalışmalardan bahsetti.

‘BU PARTİDE SİYASET YAPAN BAŞKA BİR YERDE RAHAT EDEMİYOR’

Mutlu Furtana; “İl Başkanlığı‘mın 10’uncu ayındayız ve ciddi anlamda bir hareket var partimizde. Bunda hem bizim hem de sizin etkiniz var. Çünkü olabildiğince sahadayız ve olabildiğince ilçelerde çalışıyoruz. İnsanlara dokundukça insanlarda teveccüh göstermeye başlıyor. Sahaya indiğimiz zaman aslında çok da bir şeye ihtiyacımız yok. Biz Muhsin Başkan’ımızın bayrağını burada dalgalandırıyoruz dediğimiz zaman insanlar bizlere katılıyorlar ve diğer partilerde olmayan samimiyeti gösteriyorlar, nihayetinde de kopamıyorlar. Ben daha önce Büyük Birlik Partisi’nde siyaset yapmış ve şuanda da yine birçok partide siyaset yapan insanlarla konuştuğumda aslında hiç birisi mevcut durumundan memnum değiller. Yani bu partide siyaset yapan başka bir yerde rahat edemiyor. Bu nedenle bizler hala burada olduğumuz için çok şanslıyız. İnşallah 2023’tede Büyük Birlik Partisi olarak büyük işler yapacağımızı ve şuanda tarihimizde rahmetli Muhsin Başkan’dan sonraki en iyi durumdayız İstanbul’da. Bununla birlikte çok daha iyi olacağımızı ve oy anlamında seçmene de yansıyacağını düşünüyorum. Aynı zamanda temiz siyasetin artık vatandaşla da buluşması lazım çünkü memleketimizin de buna ihtiyacı var” diye konuştu.

Furtana’dan sonra bir konuşma da BBP Ümraniye İlçe Başkanı Cemal Sorgucu yaptı. Sorgucu, Ümraniye’ye ve yaptıkları çalışmalara dair bilgi verdikten sonra Büyük Birlik Partisi (BBP) İstanbul İl Başkanı Mutlu Furtana’ya ziyaretleri için teşekkür etti. Kahvaltılı istişare programının ardından Ümraniye Çarşı esnafını gezen İl Başkanı Mutlu Furtana, esnafın sorunlarını dinleyerek ilgili şikayetlerin yerlerine ulaştıracaklarına dair vatandaşlara söz verdi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.