Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MURAT ÖZTEKİN: ‘PKK’YI VE ONUN SİYASİ UZANTISI HDP’Yİ LANETLİYORUZ’

  • İstanbul Gündemi
  • 02.03.2021 - 17:45

Ümraniye Belediye Meclisi Mart ayı birinci oturumunda söz alan İYİ Parti Meclis Üyesi Av. Murat Öztekin, Gara’da şehit olan vatandaşlarımız için bir konuşma yaptı. Terör örgütlerine ve destekçilerine lanet okuyan Öztekin, “Cennet vaadiyle dünyayı cehenneme çevirenleri lanetliyoruz. Terör ile beslenen her kim var ise Allah onların belasını versin” dedi. Öztekin, şunları söyledi:

“MECLİSİMİZE KADAR GİRMİŞ DURUMDALAR”

Terör Örgütü PKK tarafından GARA’da kalleşçe katledilerek şehit düşen canlarımıza, 2020 yılında İdlib kentinde Ruslar’ın inandırıcı gelmese de hatalı bir saldırı olduğu söylemiyle kalleşçe şehit ettiği 34 vatan evladımıza ve bu vatan uğruna canını vermiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize de minnetlerimizi sunuyoruz.

Anadolu Türk milletinin ana yurdudur. Yurdumuza, haince planlarla içten ve dıştan yapılan saldırılar, organizasyonlar ve oluşumlarla maddi ve manevi yara veren her türlü girişim, düşünce ve yapılanmanın karşısındayız. Bu zihniyet, ülkemizi yıpratıyor gibi gözükse de milli duygularımızın alevlenmesine, birlik ve beraberliğimizin kuvvetlenmesine neden olmaktadır. Özellikle terör ve terörist milletimiz için can alıcı kavramlardır. Bunları lanetlemek de bizim olmazsa olmazlarımızdandır. Bu melun oluşumlar ve destekçileri ta kalbimize, milletimizin meclisine kadar girmiş durumdadır. Ve ne kendileri ne de bazı partiler ve bunların üyelerinin, terörü ve teröristi açık açık lanetlememesi terörist ile arasına mesafe koyamaması bizleri derinden yaralamaktadır. İYİ Parti olarak diyoruz ki, Allah bunların belasını versin, millete, vatana, bayrağa el uzatmak kimsenin haddi de değildir, buna gücü de yetmez. Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzuruna kasteden saldırıları lanetliyoruz. Cennet vaadiyle dünyayı cehenneme çevirenleri lanetliyoruz.

PKK’yı ve onun siyasi uzantısı HDP’yi lanetliyoruz. Terör ile beslenen her kim var ise Allah onların belasını versin. Bunu can-ı gönülden istemeyen, söyleyemeyen, sessiz kalan kim var ise bizim için diğerleri ile aynı saftadır ve hepsi için yüce Türk Devleti tarafından gereği yapılmaktadır ve yapılacaktır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.