Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MÜMDER’DEN BİN AİLEYE DESTEK

  • İstanbul Gündemi
  • 01.05.2021 - 14:41

Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği (MÜMDER) ihtiyaç sahipleri için Ramazan ayında bir kampanya başlattı. Özellikle pandemi ve kısıtlamalar nedeniyle ekonomik açıdan zor durumda olan ailelerin artmasını da göz önünde bulunduran MÜMDER üyeleri, bu yıl geçen seneki yardım miktarının iki katını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefliyor.

MÜMDER AİLESİ YAKLAŞIK BİN KİŞİYE ULAŞTI

Covid-19 salgınından dolayı birçok işyerinin kapalı olması ve onlarca kişinin çalışamaması üzerine MÜMDER, geçen yıl Ramazan ayında bir kampanya başlatarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmıştı. Yaklaşık bin aileye ulaşan MÜMDER, bu yıl da yardım faaliyetlerini artırarak devam ettiriyor.

EN BÜYÜK HASSASİYET YARDIMLARIN GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİTMESİ

 

Mezunlar derneği olmasına rağmen herkesin elini taşın altına koyması gerektiği fikriyle hareket eden MÜMDER, söz konusu yardımın finansmanını kendi üyelerinden sağlıyor. Yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için hassasiyet gösteren dernek üyeleri, bu ailelerin tespiti için muhtarlıklarla ortak hareket ediyor. İhtiyaç sahiplerine kullanım kolaylığı sağlanması açısından yardımlar ayni olarak yapılırken, destek gören aileler MÜMDER üyelerine teşekkürlerini iletiyor.

MÜMDER KİMDİR, NASIL ÜYE OLUNUR?

Marmara Üniversitesi öğrencileri, mezunları ve akademisyenlere yönelik faaliyet gösteren MÜMDER, halihazırda yaklaşık 250 üniversite öğrencisine burs imkanı sağlıyor. Dernek ayrıca, üniversite öğrencilerinin niteliklerini artırma ve kendilerini geliştirmeleri amacıyla çeşitli eğitim programları ve etkinlikler düzenliyor. Aynı zamanda ‘kamu yararına çalışan dernek’ statüsüne sahip olan MÜMDER, sivil toplum sorumluluğu açısından önemli çalışmalar ortaya koyuyor.

Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği’ne Marmara Üniversitesi’nde eğitim alan veya almakta olan herkes üye olabiliyor. Üye olmak isteyenlerin, derneğin web sayfasını ziyaret ederek Üye Talep Formu’nu doldurmaları yeterli.

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.