Dolar 32,3651
%0.15
Euro 34,9645
%-0.29
Altın 2.325,480
%0.22
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MUHARREM BALIK İLE ALİ RIZA YILDIRIM ARASINDA ‘BİZ YAPTIK’ TARTIŞMASI

  • İstanbul Gündemi
  • 07.04.2021 - 14:20

Ümraniye Meclis Nisan ayı 1. oturumunda CHP meclis Üyesi Ali Rıza Yıldırım’ın, CHP’nin geçmişte yapmış olduğu yatırım hamlelerinin bir temel görevi gördüğünü ve gelen hükümetlerin projeleri bunun üzerine yaptığı yönündeki açıklamalarına AK Parti’den cevap geldi. AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Muharrem Balık, CHP’nin bütün büyük projelere karşı çıktığını söyledi. Balık, “Ali Rıza Bey’in yapmış olduğu açıklamanın son bölümüne imzamı atarım. Bu konuşmayı CHP Genel Merkezi’nde yapması daha doğru olacaktır. Zaten kendi seçmenleri de dahil herkesin söylemiş olduğu şey CHP’nin Atatürk çizgisinden çıkmış olmasıdır. 15 Temmuz’u ve kahramanları örnek gösterdi. bizim CHP zihniyeti dediğimiz şey tam da o. Darbe olursa tankların önüne ilk ben çıkarım diyen genel başkanları elinde kahvesi televizyondan olayın sonuçlanmasını bekliyor. CHP zihniyeti budur. Konuşmaya gelince konuşur ama yapmakta yok maalesef. 

AK Parti 19 yıldır yapmış oldukları ile ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmaya çalışmaktadır. Atatürk’ün vasiyeti budur. Ama CHP zihniyeti bu ülkede yapılmak istenen bütün büyük projelerin hepsine karşı çıkıyor. 19 yıldır yapılan büyük projeler CHP zihniyetine rağmen yapılmıştır. Biz de FETÖ’ye karşı birlikte duralım istiyoruz. Terör örgütü oldukları resmen belgelenmiş olduğu halde halen iş yürütülüyor. Ali Rıza Bey İBB Başkanı’nın ve CHP’li belediye başkanlarının konvoylarına bir baksın ondan sonra konuşalım” dedi.

Ali Rıza Yıldırım da Balık’a cevaben, “Siz milli görüş gömleğini çoktan çıkardınız, şimdi oy için yakasından paçasından tutmaya çalışıyorsunuz. Bu ülkede her şey AK Parti tarafından yapılmadı. CHP’nin atmış olduğu temeller üzerine diğer hükümetler tarafından yapıldı” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.