Dolar 32,5972
%0.26
Euro 34,7538
%0.26
Altın 2.420,130
%-0.52
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MİSİAD Kadıköy İlçe Başkanı Yıldırım: Feridun Başkan yalnız değildir

  • İstanbul Gündemi
  • 13.06.2021 - 21:04

Sedat Peker‘in yayınladığı videolarda ‘Feridun Başkan’ diye hitap ettiği Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (MİSİAD) Feridun Öncel, ‘Sedat Peker ve grubuna yönelik soruşturmada Şanlıurfa’da gözaltına alındıktan sonra İstanbul’a getirilmişti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında ifadesi alındıktan sonra Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen MİSİAD Başkanı Feridun Öncel’in de aralarında bulunduğu 4 kişi adli kontrol tedbirleri uygulayarak serbest bırakılmıştı.

YILDIRIM: FERİDUN ÖNCEL’İN YIPRATILMASI TOPLUM VİCDANINI ZEDELEMİŞTİR

Serbest kaldıktan sonra MİSİAD Kadıköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Feridun Öncel’i yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ağırlayan MİSİAD Kadıköy İlçe Başkanı Yusuf Yıldırım şöyle konuştu: ‘‘Genel Başkanımız Feridun Öncel asla yalnız değildir. Biz dünyaca tanınan bir dernek olarak başkanımızın her daim yanında olmaktan gurur duyarız. Başkanımıza yapılan haksız operasyonlar toplum vicdanını zedelemektedir. Ülkemizin de içinde olduğu daha gerçekçi sorunlar dururken tek derdi vatan, millet, devlet olan kişilerin bu şekilde yıpratılmasına asla izin vermeyeceğiz.’’

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.