Dolar 32,5589
%0.06
Euro 34,9528
%0.36
Altın 2.423,090
%0
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Mircea Lucescu'dan Mourinho iddiası! "Yeniden zirveye çıkarır..."

  • İstanbul Gündemi
  • 28.06.2021 - 12:56

Tuttosport‘a konuşan 75 yaşındaki Rumen teknik adam, İtalya‘nın EURO 2020‘de zafere ulaşabileceğine inandığını söyledi. Lucescu, 'Turnuvada şimdiye dek beni en fazla etkileyen ve eğlendiren takım Mancini‘nin milli takımı oldu. Diğer takımlardan daha iyi bir ekip olduklarını gösterdiler. Bence şampiyon olabilirler.' dedi.

Fenerbahçe‘ye yeni teknik direktör ve Ozan Tufan bombası! Beşiktaş‘a 8 milyon euroluk piyango, Galatasaray‘da bir imza daha...

MOURINHO‘YA GÜVENİ TAM

Ayrıca Jose Mourinho‘nun Roma‘nın başına geçmesini değerlendiren Mircea Lucescu, 'Roma‘ya gitmesine çok şaşırmadım. Roma, Mourinho için geri adım sayılmaz. Onun Roma‘da da başarılı olacağından eminim. Zirveye çıkaracaktır.' ifadelerini kullandı.

PIRLO NEDEN BAŞARISIZ OLDU?

Deneyimli teknik adam, ismi Fenerbahçe ile de anılan Andrea Pirlo‘un başarısız Juventus macerasını da yorumladı. Lucescu, 'Elit takımlarda teknik direktör olmak her zaman zor olmuştur. Guardiola ve Zidane‘ın yaptığı gibi alt yaş kategorilerinden başlayan bir yol belirlemek daha iyidir.' şeklinde konuştu.

Roberto De Zerbi‘nin eski takımı Shakhtar Donetsk‘in başına geçmesine değinmeyi de ihmal etmeyen Mircea Lucescu, 'İtalyan bir teknik adamla anlaştıkları için memnunum. Eminim kulübe yeni fikirler getirecektir.' dedi.

HABER MERKEZİ / İSTANBUL GÜNDEMİ 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.