Dolar 32,5108
%0.07
Euro 34,8706
%-0.29
Altın 2.451,680
%0.63
Bist-100 9.893,00
%1.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MİLLİYETÇİ CUMHURİYET PARTİSİ’NDE İLÇE BAŞKANLARINA MAZBATALARI VERİLDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 11.01.2021 - 23:32

İl başkanlığına atamasının yapılmasından sonra kalabalığa karşı ilk konuşmasını yapan Kılıç, dava arkadaşlarını selamlayarak konuşmasına başladı; “Arkadaşlar, bugün sizlerle bir arada olmaktan onur ve şeref duyuyorum. Bugün mütevazı bir alabalıkla teşkilatlanmamıza ve seçimlere hazırlık kadroları oluşturmak için toplandık. Yani partimize binleri, on binleri, yüzbinleri değil; burada kimse yanlış algıları kapılmasın, biz şu an resmi süreçten geçen siyasi bir partiyiz. İlk önce seçimlere girebilir yeterliliğini elde ettikten ve kongrelerimizi tamamladıktan sonran, genel merkez tabelamızdan tutun ilçe ve il tabelalarımız basılmak suretiyle yolumuza devam edeceğiz” diyen Kılıç, daha sonra hayat hikayesini de anlattı; 

'AİLE OLARAK SAĞLAM BİR KOALİSYON KURDUK'

“53 yaşındayım Gaziantep’in Nizip köyünde dünyaya geldim. Türkmen bir ailenin evladıyım. Üç çocuğum var. Bu partiyle; ırkçılığın, mezhepçiliğin, ayrıştırmanın ve ötekileştirmenin karşısında olduğumdan dolayı bu yola çıktım. Hiçbir koşulda, insan ayrımı yapmadan ben bu işi iyi yaparım! Diyen herkese, bu bayrağı teslim etmek için gençliğin önünü açmak ve liyakatin önünü açmak için yola çıktım. Ben Türk‘üm, hanımım Arap, Damadım ise Kürt. Biz aile olarak sağlam bir koalisyon korduk. Ayrıca ötekileştiren değil kucaklayan olacağız”

'ÖTEKİLEŞTİRİLMEYE BİZZAT MARUZ KALDIM'

“Parti politikalarını ve neden Milliyetçi Cumhuriyet Partisi’ni seçtiğini de konuşmasında kısaca değindi; “Milliyetçi Cumhuriyet Partisini seçmemdeki asıl neden ise geçmişte bizzat maruz kaldığım ötekileştirmeyi üzülerek belirtiyorum. Bizler emekçi rençber ailenin çocuklarıyız. Maddi olarak kendi yağımızda kavrulan insanlarız. Yani biz dış veya iç güçlerden para ve emir alarak yahut bir siyasi partinin devamı gibi bir durumun söz konusu değil, bugün Milliyetçi Cumhuriyet Partisi 53 üyesi ile vatanına ve milletine hizmet etmek için inanmış insanlarla yola çıktı. Yani ikna edilerek, inanıyorsan, bayrak için millet için hizmet etmek istiyorsan, başımızda yerim var.  Tahsilin, maddi durumun, güzelliğin ve stilin bizim için önemi yok. Zira kendinize yapılmasını istemediğiniz bir haksızlığı, başkasına yapmamak kaydıyla yanımızda yer alabilirsiniz” 

'YENİ BİR HİKAYE YAZIYORUZ'

“Biz herkese ve her kesime kucak açıyoruz. Değerli arkadaşlarım Milliyetçi Cumhuriyet Partisi olarak biz her zaman mazlumun yanında haklının yanında haksızlığın karşısında olmak için yola çıktık. Yani bir elin nesi var, iki elin sesi var. Bugün mevcut iktidarın ve muhalefet partilerinin gidişatı, halktan kopukluk, kendini kayırma vesaire gibi konuları ele aldığımızda yeni bir bakış açısının, yeni bir hikeyenin başlaması kadar doğal bir durum göremiyorum. Değerli arkadaşlar bizler, Çanakkale‘de yatan dedelerimizin torunlarıyız. Bugün burada inanan arkadaşlarımla hayırlı bir iş yapacağız. Vatana, millete ve en önemlisi de halkımızın beklentilerini, sıkıntılarını duyan, gören ve anlayan bir parti olarak bu yolda yürüyeceğiz” 

'İKİ MUSTAFA‘YI ÖRNEK ALDIK'

“Milliyetçi Cumhuriyet Partisi‘de hangi memleketten, ırktan dilden, dinden ve Hürriyet‘ten olduğun önemli değil, önemli olan ne kadar gönül bağladığındır. Bizler iki Mustafa‘yı örnek aldık, lider seçtik. Birincisi; Peygamberimiz Muhammed Mustafa sallallahu aleyhi ve sellem diğeri ise ulu önder Mustafa Kemal Atatürk‘tür. Biz Peygamberimize ahlakı, adaleti, insana bakış açısı ve dürüstlüğü ile örnek aldık. Mustafa Kemal Atatürk; yokluk zamanında bu ülkeyi kuşatmalardan kurtarıp, bize bağımsızlığı kazandıran ve Türkiye Cumhuriyeti‘ni hediye ederek, ‘ihtiyaç duyduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur’ diyen atamızı rahmetle ve minnetle anıyorum. Yani bizim çizgimiz, Allah rızası için, halk için, hak için ne yaptıklarımızdır. Sayın Genel Başkanımız ve Genel Merkez Yöneticileri ile İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul İl Yöneticileriyle beraber sahalara, şeffaf, dik ve net bir şekilde çıkıyoruz. Yani kendi nefesimizle, medeni cesaretimizle ve özgür irademizle biz bu yola çıktık. O nedenle benim genel merkezde de yaptığım bir sloganım var; ‘sorunları biliyoruz, destekleyin geliyoruz” 

TUĞÇE HUY - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.