Dolar 32,5103
%-0.09
Euro 34,9217
%0.27
Altın 2.443,920
%0.86
Bist-100 9.704,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MİLLİYETÇİ CUMHURİYET PARTİSİ İSTANBUL’DA RESMEN KURULDU

  • İstanbul Gündemi
  • 04.12.2020 - 13:17

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi, İstanbul‘da İl Başkanlığını resmen kurdu. Partinin İstanbul İl Başkanı Turgut Kılıç, İstanbul Valiliği Dernekler Masası’na yaptığı başvuru neticesinde alındı belgesini alarak, MCP İstanbul İl Başkanlığı’nı resmen hayata geçirmiş oldu.

Turgut Kılıç gūnūn anlam ve önemine dair bir basın açıklaması yaptı. Kılıç, sosyal devlet anlayışı ile yola çıktıklarını belirtip, “Bugūn Milliyetçi Cumhuriyet Partisi İstanbul İl Başkanlığımızın resmi başvurusunu yaptık ve alındı belgemizi alarak Allah’ın izni ile hak, hukuk, adalet ve sosyal devlet anlayışını yeniden, sil baştan ülkemizde tesis etmek için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız ile yola çıktık. İl başkanlığımız ve partimiz, sadece İstanbulumuz’un değil ülkemizin geleceği için ne gerekiyorsa el ele verip yapacak ve halkımız da Allah’ın izni ile yanımızda olacak” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Fehmi Hataş, İstanbul İl Başkanı Turgut Kılıç‘ı telefonla arayarak tebrik etti ve başkan yardımcıları ile tek tek konuşarak başarılar diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.