Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MHP’Lİ YAŞAR KABA, ARNAVUTKÖY’DE PARTİLİLERLE BULUŞTU

  • İstanbul Gündemi
  • 11.04.2021 - 18:59

Toplantıya İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba’nın yanı sıra MHP Avrupa Yakası Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sertel Selim, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç ve çok sayıda partili katıldı.

Arnavutköy’lü parti üyeleriyle istişare toplantısında buluşan Yaşar Kaba, değişen ve gelişen sisteme ayak uydurmalı partimiz bu konularda geri kalmamalı diye konuştu. Bu durumun yalnızca Arnavutköy için değil İstanbul’da ki tüm teşkilat üyeleri içinde geçerli olduğunu belirten Kaba, ‘Teknolojik araçları kullanarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin sesini İstanbul’da en gür şekilde duyuralım’ diyerek bunun neden gerekli olduğunu ise şöyle anlattı:

‘BU MECRALARDA DA İNSANLARA ULAŞALIM’

“Biz burada sizlere konuşurken Arnavutköy’de çok büyük eksiklikler diye konuşmuyoruz. Biz burada şunu diyoruz; 39 İlçesiyle bir ve bütün olmayı başaramıyoruz. En azından sosyal medyada bunu yapamıyoruz. O zaman burada; benden küçük olan kardeşlerime, yaşça benden büyük olan varsa abilerimize, emsallerimize ve ülküdaşlarımıza bu toplantı itibariyle herkes twitter hesaplarında başta ilçe başkanımız, il başkanımız ve sayın genel başkanımızın görüşlerini twitter üzerinden paylaştığında bizlerde paylaşalım. Bu mecralardan da insanlara ulaşalım. Ülkücü hareketin sesinin en gür biçimde duyuralım.” dedi. Konuşmasının ardından aile fotoğrafı çekildikten sonra toplantı sona erdi.

TUĞÇE HUY - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.