Dolar 32,5570
%0.03
Euro 34,8885
%0.07
Altın 2.433,150
%0.12
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MHP ÜMRANİYE’DE ÇAKIROĞLU YENİDEN BAŞKAN

  • İstanbul Gündemi
  • 24.08.2020 - 10:00

Milliyetçi Hareket Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı 12. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Cengiz Topel Spor Tesisleri’nde düzenlenen kongreye MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, İl Başkan Yardımcısı Kurtuluş Bozkır, İl Disiplin Kurulu Üyesi Yusuf Çakıroğlu, Ülkü Ocakları Ümraniye İlçe Başkanı Kadir Ensar Ejder, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, delegeler ve basın mensupları katıldı.

 

COVID-19 ile mücadele kapsamında alınan tedbirler dolayısı ile sınırlı sayıda katılımcıya izin verilirken, sosyal mesafe kuralına da azami özen gösterildi.

 

Kongre sonucunda, delegelerin oylarıyla, İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu, yeniden İlçe Başkanlığı’na seçildi. Çakıroğlu yaptığı konuşma ile delegelere şöyle seslendi: “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Genel Merkezimizin takdirleriyle bu sene de aday olmamıza müsaade edildi. 2023 hedefiyle, çok daha iyi kadrolarla kaliteli hizmet vereceğimiz, ülküdaşlarımızla buluşmayı yoğunlaştıracağımız bir süreçte görev alacağız. Yeni yönetim kurulumuzla bu görevi çok iddialı bir şekilde yapacağımız inancıyla karşınızdayız. Kongremize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı olsun.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.