Dolar 32,5572
%0.05
Euro 34,9937
%0.47
Altın 2.422,850
%-0.01
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MHP TUZLA İLÇE BAŞKANI, TUZLALILAR’A SESLENDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 25.10.2020 - 13:55

Başkan Doğruer, mesajında şunları söyledi: “Saygıdeğer Tuzlalılar; Ülkemizde Kent bilinci, yaşamı, duyarlılığı ve birlikteliği, Kent Konseyleri vasıtasıyla kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı ön plana çıkarmaktadır. Tuzlamız’da da aynı bilinç ve gayret ile Tuzla Kent Konseyimizin çalışmalarını, gayretini görmekteyiz.

 

Bizlerde daha yaşanılabilir bir Tuzla gerçeğinde MHP Tuzla İlçe Başkanlığı olarak Kent Konseyimizde, MHP Tuzla Belediye Meclis Üyemiz Sayın Volkan Beşiroğlu,

MHP Tuzla Yönetim Kurulu Üyelerimiz İbrahim Doruk ve Hamza Türker Beyi görevlendirmiş bulunmaktayız. Ne var ki tek gerçeği daha huzurlu bir kent uğraşı olan kent konseyimizin içerisinde, partimizle hiçbir bağı olmayan şahısların, Kent Konseyi’nde de aldığı etiket ile yine partimiz adına Tuzla sokaklarında konuşmalar yaptığını duymaktayız. Tuzla’da partimiz adına konuşacak, görüş bildirecek tek merci MHP Tuzla ilçe Başkanlığıdır. Saygılarımla.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.